Nyt fra Albert & Magnus

Vi kigger efter SNE;O))


Tertzo´s Xukayo Ny Klub Champion i Års

WWW.XUKAYO.DK

Albert er på Vestas hjemmeside tag et kig på http://www.vestas.com/da/job - der går lige et øjeblik inden
"filmen" kører.

Året der gik.

Tiden er igen løbet fra mig, hundebamserne er jo en del hyggeligere at bruge tid på end at sidde bag ved computeren - men nu må jeg vist se at få afsluttet år 2007.

Allerførst 1000 tak for alle de julehilsner vi har fået - det har været med til at vi rigtigt kom i julestemning:O))

Året er nu gået og det har jo været et forrygende år, Magnus er blevet Årets han nr. 2 i DBSK, han har haft så flot en udstillingssæson - det er slet ikke til at forstå - dommerene har generelt godt kunnet li ham og har givet ham flotte placeringer, han har kvalificeret sig til Crufts 2008, han er blevet KBHV 2007, i Års blev han KLBCH, Titlen Årets racevinder i DKK 2007, gik til Tertzo´s Yanis - men Tertzo´s Xukayo/Magnus et point efter, han har fået 2 tyske certer, så udstillingsmæssigt har det været helt vildt. Ja og så blev det jo året hvor Albert genoptog sin udstillingskarriere, det gik også så fint så fint, han fører sig jo frem i ringen, charme, selvtillid og lækker pels, det er jo Albert og han kom på hitlisten med 26 point, Albert er også blevet reklame hund på Vestas hjemmeside, det var en sjov oplevelse, som vi er glade for at han fik lovet til at være med til - det var lige ham;O))

Nu er det jo ikke kun udstilling vores hunde bliver brugt til - vi træner jo hver uge på vores sportsplads, lydighed som Karsten står for og ringtræning som vi hjælper hinanden med, ringtræning i NIM har det været så som så med, da Magnus går i selvsving og bliver til et "hoppedyr" og så får vi ikke så meget ud af det, så er det bedre med selvtræning - hundene svømmer en gang om ugen ovre ved Johannna i Mollerup og så traver vi jo landskabet tyndt - Sukkertoppen er vores foretrukne sted, der er gode bakker som hundene og specielt Albert´s ben har godt af, Albert går til kiropraktor ca. hver 2 måned og laver til dagligt specielle øvelser som igen skal styrke hans muskler - og det er rigtigt godt - musklerne øges stadig og så er vi på rette vej. Bamserne er så heldige at deres far er vild med at massere dem -først på året var han på kursus "i massage kursus til husbehov", og det bliver brugt dagligt - hvem der bare var hund her i huset;O)) Det er altsammen ting som jeg ikke får skrevet om på hjemmesiden - for når vi har fri bruger vi jo tiden på hundene. Karsten har taget en million billeder rundt om i landet når vi har været på udstilling - i året der er gået har jeg ikke fået lagt så mange billeder ind på vores hjemmside - men der er sendt mange billeder ud af huset;O)) det bliver anderledes i år håber jeg, så hjemmesiden også kan blive opdateret med billder af det vi går og laver;O))) Nu vil jeg slutte og sige tak for Året der gik!

Den 15/12 2007

Uhaaa hvor tiden flyver af sted – lige om snart er det jul – jeg kan simpelthen ikke forstå det!!! Vi har jo flyttet hele vores firma til nye lokaler og det har trukket tænder ud – men nu er det overstået og det er bare blevet så godt, så nu glæder vi os til at få en travl hverdag i Horsens midtby.

Vi har jo været til juleudstilling i Strib sidst i november og det gik sku ikke som jeg havde håbet på, Magnus fik en rød sløjfe og jeg fik et håndtryk af vores Polske dommer og så var det overstået. Der var jo lidt spænding inden vi startede da der var tre hanner der lå til at kunne løbe med den fine titel som året han 2007, Magnus med 97 point, Yanis med 96 point, begge Tertzo hunde og så Unik med 96 point. Da Magnus jo kun fik en rød sløjfe så var det jo så at heppe på Yanis (undskyld Bodil;O))!!)) men vores Polske dommer, som senere på dagen fik øgenavnet Slagteren fra Polen ville det anderledes og satte Unik på førstepladsen og Yanis som nr. 2, Tonso blev nr. 3 og Cico nr. 4. Derefter skulle resten af hannerne jo bedømmes der var en del, og her var det så at Kazmerski´s fik sit danske øgenavn Slagteren fra Polen, han strøede om sig med blå, og gule sløjfer så vi til sidst klappede af ham da han endelig gav en rød…… BIK endte med at alle Champ. hannerne blev BIK 1-4 i samme rækkefølge som de stod i klassen, dermed løb Herlettas UNIK med den fine titel som Året han 2007 – STORT tillykke til Bodil som ejer unik og til Dan Hansen som opdrætter, og Jeanette og Lone som handlede Unik skal da også lige have et godt gået tøser med på vejen;O)))

PADI-Sinclairs Chano(Pilo) fik certet og blev BIK 5, tillykke til Helle og Peter og Pilos forældre.

Berta (søster X) og jeg havde også lige en hurtig entre i tæve ringen men det første dommeren gjorde var at sætte fingeren på Bertas hoved der hvor der ikke er så meget hvidt og så kunne vi jo næsten regne ud hvad klokken havde slået – så vi måtte tage pænt imod den blå sløjfe som han gav os – sådan er det jo engang imellem med de dommere – men Berta er og bliver den skønneste, smukkeste og sødeste søster som Magnus har;O)))) Pia var i ringen med Chilli og de jordede det hele, først vandt de åben klasse og derefter løb de med BIK 1 og Chilli fik cert nr. 2, Alice og Fruttie blev BIK 2 og Harthin’s Glamorous Gabriella Girl(Gabi) blev BIK 3 og Lone Søndergaard med

Ber Moscow’s Janis Joplin ’mcgee’ blev BIK 4. BIR skulles dømmes af Kazmierski som dømte alle hannerne og Unik blev BIR og Chilli blev BIM. Stort tillykke til jer begge.

 

Det blev til en lang dag, med indlagt julefrokost på et par timer, og det er jo altid hyggeligt, vi fik snakket med Alice og Per – vi var nødt til at sætte os laaaangt væk fra hinanden…. da der var dømt løbsk tæve;O)) vi glæder os til vi ses igen og kan hygge som naboer igen;O))

 

Der var et par som vi savnede rigtigt meget til vores Juleudstilling – Tove og Jørgen som et par dage i forvejen havde sagt farvel til deres elskede Ka Limbo´s Easy Choise / Easy. Easypigen var helt speciel og hun vil altid have en plads i vores hjerter – Easy slog alle både på den ene og den anden måde og hun blev efter et forrygende udstillings år, hvor hun stillede i Senior klassen - ÅRETS BERNER SENNEN 2007, det var bare så flot og velfortjent, hun var en ener.

 

Tak til alle for en super hyggelig dag;O)) Vi glæder os til vi ses i det nye år.

Den 18/11 2007

DDK´s internationale udstilling i Herning den 4/11 2007.

Ih som tiden går hurtigt – det er nu et år siden at Magnus blev Champion i Herning, det er slet ikke til at forstå – der er sket så meget på det år der er gået – men det ved i jo, i som følger med på siden her;O))

 

Dagen oprandt hvor vi skulle til Herning året sidste DKK udstilling - Herning ligger jo heldigvis ikke så langt væk fra os det er kun en times kørsel vest på, vejret var fantastisk – faktisk lige så godt som sidste år – sjovt nok!! Magnus har som sædvanligt lugtet lunten – han ved godt hvad der er i vente og han glæder sig – han er fuld af klar!!!! Vores ring i hallen er kæmpestor – det er bare så fedt – det er noget jeg sætter pris på! Vi finder et godt sted at slå lejr får pakket ud og får hentet bamserne – der er stadig masser af plads uden om ringene – så vi får lige løbet lidt og afprøvet gulvet - og det går fint. Magnus kan slappe lidt af da der er 22 hunde der skal bedømmes før os – det giver os lidt tid til at få sagt hej til dem vi kender. Tenna kommer lige en smut forbi inden hun skal dømme, så bamserne tager lige en Tenna YEEEEESSSS dans med hoppen og dansen i kravlegården så det hele er ved at vælte – tak tante T;O)))!!!! Champ. Klassen – består denne dag af Tertzos Xukayo/Magnus, Kwanitas Bosley, Tertzo´s Yanis, Margaux, Herlettas Unik og Knucklehead Av Le Armand/Loke, vores dommer er Luis P. Texiera fra Portugal – og vi har Marianne Jensen fra vores kreds (5) med i ringen det er jo altid hyggeligt når der er nogen man kender der uddeler sløjfer;O)) Magnus bliver bedømt og vi får løbet godt i den formidable store ring – vi får en 1. præmie og kan vente lidt på de andre drenge bliver færdige – vi er 4 stk. med 1. præmier – og vi får lov til at løbe for det – rundt og rundt og rundt – i en STOR ring – puha hvor vi pustede altså vi 2 benede – og så til stiller vi hundene op og hr. dommer vandre fra Magnus til Loke, tilbage til Magnus igen og så til Loke for det så ikke skal være løgn tager han lige turen igen – Loke bliver sat som nummer 2, Yanis som nr. 3 og Bosley nr. 4 og så må vi løbe igen – vi får noget for pengene denne dag ;O))) Så har han besluttet sig og vi får fingrene med nummer 1, det var jo bare super!!

 

Champ. klassen:

 

1.p., 1.v. m. CK Tertzo´s Xukayo

1.p., 2.v. m. CK Knucklehead Av Le Armand

1.p., 3.v Tertzo´s Yanis

1.p., 4.v Kwanitas Bosley

 

Så var der 8 unghunde, 3 mellem klasse, 15 Åbenklasse og 1 senior der skulle bedømmes inden vi skulle ind igen – så jeg trippede lidt rundt og kiggede på hunde inden det blev tid til BIK. Helle var i ringen med Pa-Di Sinclairs Chano/Pilo og de vandt unghunde klassen, Berner Højens Owen vandt mellem klassen og i Åbenklasse løb Bernerhøjens Amadeus af med sejren. Senneta´s Benefit Called Ben vandt Seniorklassen. Så blev det tid for BIK og vi får igen løbet en del;O)) der bliver sorteret fra i geledderne og vi er til sidst 4 tilbage. Det ender således:

 

1. BIK Bernerhøjens Amadeus, Cert - Cacib

2. BIK Tertzo´s Xukayo/Magnus, reserve Cacib

3. BIK Pa-Di Sinclairs Chano/Pilo

4. BIK Senneta´s Benefit Called Ben

 

Magnus får en krammer og en go guf – han har været så sød….. nå.. ja.. på nær da vi skulle tage billede til BIK – det blev på hans mås;O))) der er vel en go grund til at et af hans øgenavne er måsen – ja, ja, det er jo også fordi den mås er så lækker når den svanser af sted;O)))!!

 

Så er det tid til at live puttet ind til storebror Albert der ligger og hygger i kravlegården – han bliver ikke udstillet pga. gulvet og hans knapt så stærke ben, men han hygger sig ja han gør – han er født ”hyggelig” høhø!!

 

Så er det tid for tæverne og jeg har igen den store fornøjelse at skulle i ringen med Berta som er Magnus søster – hun er så sød og lækker, og vi har bare en lille ting vi skal overvinde i dag – Pia og Chilli står lige foran os og jeg kan godt mærke på Berta at der er en hun kender og elsker meget højt der løber lige foran os – det går ikke så nemt som i Års men vi finder ud af det, gør vi;O)) Dommeren kan godt lige Berta  - og det kan jeg jo godt forstå, for hun er bare skruet så godt sammen, der er bare en ting der driller ham og det er hendes manglende hvidt på den ene side af hovedet – men det kan vi altså ikke gøre noget ved, han kikker på hende og rynker lidt på næsen mens han samtidig smiler;O))) Vi skal løbe frem og tilbage og det går fint lige bortset fra da vi skal løbe tilbage, og Berta får øje på Pia og Chilli – da mener hun det skal foregår virkelig stærkt – så vi må lige vende om og starte på ny, og det gik så meget bedre. Først tager dommeren Chilli ud, så Berta og Zafran og en tæve til som jeg desværre ikke kender, de andre får et tak for i dag – så er vi 4 tilbage og det er jo rigtigt fint. Tertzo´s Zafran vinder, Chilli bliver nr. 2, tæven jeg ikke kender nr. 3 og Berta bliver nr. 4 – vi får desværre ikke noget CK – dommeren begrunder det med det manglende hvide i hovedet. Så er vi færdige i ringen og Berta bliver puttet i kravlegården og får en velfortjent STOR guf og et mys på trynen;O)))) Så er det tid for at senior tæverne skal dømmes og det er jo ensbetydende med at vi får æren af at kigge på Easy – og Tove, det er jo ingen hemmelighed at vi her i huset er VILDE med Easy – og ja selvfølgelig også med Tove;O)) Easy vinder Senior klassen og får sit velfortjente CK og skal så ind i BIK og ja Ka Limbo´s Easy Choice, ender som  1. BIK;O)), Harthins Gabriella Girl bliver nr. 2 og får Cacib, og Tertzo´s Zafran nr. 3 hun får dermed sit 2. Cert, stort tillykke til Christian og Anette, Goyubare Geiko Av Hiselfoss bliver 4. BIK. Stort tillykke til jer alle!!

 

 

Tid til BIR & BIM:

 

BIR – Ka Limbos Easy Choice

BIM – Bernerhøjens Amadeus

 

Denne udstilling er jo også den sidste DKK udstilling så årets racevinder afgøres også denne dag – det var jo lidt spændende, der var tæt løb lige til det sidste, men Tertzo´s Yanis bliver DKK racevinder 2007 med 11 point, Tertzo´s Xukayo/ Magnus bliver nr. 2 med 10  point ;O))) STORT tillykke til Yanis, Anne Birgitte og Leif og selvfølgelig til Kennel Tertzo´s og Ina.

 

Easy og Tove skal jo I store ring 2 gange, og vi beslutter at vi vil blive og heppe – så vi giver os go tid til at pakke sammen. Vi får også en go sludder med Christian og Anette – det er jo ikke så tid vi ses mere, da vi ikke træner på Berner Pladsen – det var rigtigt hyggeligt – Magnus og Berta tumler lidt rundt hold da op hvor er de altså bare så ens, der er ingen tvivl om at de er bror og søster;O)) 

 

Vi får et par hyggelige timer ved store ring vi får set en masse flotte hunde og luret lidt på de forskellige handlere – der er jo altid et og andet at lære;O))

Vi får klappet og hujet og piftet og taget en masse billeder af Tove og Easy – de ender som BIG3 det er bare så vildt – TILLYKKE, TILLYKKE, TILLYKKE;O)

Kirsten vores ringtræner skal ind i BIS med Lillebror som er en Tibetansk spaniel, sikken en oplevelse, de bliver desværre ikke placeret – men flotte de er de;O)) Lillebror er en meget stolt hund at se på – det lyser ud af ham – ja ja jeg ved godt jeg er LÆKKER, Kirsten han er så skøn, tillykke med BIG1;O))

 

Vi vender snuden hjem ad, godt trætte men hvor har det været en skøn dag – jeg er nødt til at sige at vores dommer Louis P. Texiera har været en sand fornøjelse at have som dommer, glimt i øjet og lidt humor på den gode måde – her følte man ikke at man bare var et nr. i rækken – tak for det hr. Texiera.

 

Vi glæder os meget til vi ses i Strib til årets sidste udstilling;O))

Den 6/11 2007:

Så blev det offentliggjort - Albert er nu at finde på Vestas hjemmeside tag et kig på http://www.vestas.com/da/job - der går lige et øjeblik inden "filmen" kører. Mere om dagen senere!!

Vi har været i Herning til DKK udstilling i weekenden, Magnus resultat kan ses under Udstillinger Xukayo. Fortælling om dagen kommer sidst på ugen. 

Den 29/10 2007:

Nu varer det ikke længe før vi skal se Albert eller Magnus i reklamen for Vestas - regner med den går i "luften" omkring den 5/11 2007 - mere følger når den offentlig gøres, det er lidt spændende.

Den 28/10 2007: 

Ny side med billeder fra KBHV 2007.

Nyt billede under Tertzo´s Xukayo udstillinger.

Imorgen skal en af vores bamser være med i en reklamevideofilmting for Vestas - der skal optages i morgen eftermiddag - så nu er det tid for at Albert bliver vasket og studset lidt - det passer sikkret ikke herren med fin skal man se ud hvis man skal filmes.

DBSK Udstilling i Års, dejlig mad, fodbold hygge og strandtur


Lørdag morgen vender vi snuden Nordpå mod Års i 2 biler ….. vi skal have en seng med op til min mor sådan en ”elevationsmodel” der fylder ret meget – men den kan være i Dodgen – så Albert & Magnus kører med moar i Zafiraen – det er Magnus bil – han sover fra vi kører ud af indkørslen til vi holder – det gør han ikke i fars bil der sidder han og kigger ud af vinduet og følger med i hvad der sker – det er lidt sjovt;O)) Vi kører i lidt go tid for jeg er en af dem der bliver søvnig af at kører alt for langt og så sidder jeg og nikker med hovedet – det går fint når man sidder ved siden af – men når man selv kører er det jo ik så smart!! Så der er indlagt tid til et par pauser – som der dog ikke bliver brug for – så vi ankommer i go… tid!!! Vi finder vores ring og får pakket ud og hundebamserne bliver luftet og kommer i kravlegården – det er luksus ringe vi har fået tildelt – de er STORE og der er gulvtæppe i hele hallen. Det er kun Magnus der skal i ringen – Albert kunne faktisk godt have været udstillet nu hvor der er gulvtæppe i hele ringen – men det er der jo ikke noget at gøre ved – han hygger sig bare han er med, og folk er så flinke til at komme og hilse på Albertsen;O)) det er noget han ka li – ham hyggedrengen!! Magnus kommer på Trimmebordet og får en let tur med børsten – og så er det ved at være tid til at gå i ringen – vi er 7 champ. hanner, vi løber en runde og første hund til bedømmelse er Margaux og farmand Finn de får deres røde sløjfe, og så er det vores tur – jeg stiller Magnus op mens dommeren kigger på tænder – jeg er ved at rette på et bagben og da jeg kommer ”op” til Magnus hoved igen står dommeren med hele hendes hånd nede i munden på Magnus – det ser lidt mærkeligt ud og han syns vist hun er en underlig fisk – hvad hulen er jeg kommet til dyrlæge og skal have tjekket min hals ;O)) tror jeg han tænker!! Nå det bliver over stået og vi får løbet vores trekant, stiller op igen og der bliver skrevet meget – der er altid rigtigt dejligt når det er en dommer der virkelig bruger tid på at komme rundt om hunden – og ikke bare skriver 1½ linie. Vi får også en rød sløjfe og kan gå ud og vente lidt – der er 2 af champ. hannerne der får en blå sløjfe, jeg ved desværre ikke hvorfor- resten får rødt – så vi er 5 til sidst der skal deles om de 4 placeringer i klassen – og det ender således:

 

1.p. 1. vinder m. CK, KLUBCERT – Tertzo´s Xukayo/Magnus

1.p. 2. vinder m. CK, Tertzo´s Yanis

1.p  3. vinder m. CK, Margaux

1.p  4. vinder m. CK, Knucklehead Av Lee Armann/ Loke

 

Det var Magnus 4. KLUBCERT og han blev dermed Klub champion;O)) Sikke glade vi blev Karsten og jeg – Stort tillykke til vores lille dreng!!!! Lene og Tertzo´s Lanzo Jr. skal ind i åben klasse og den vinder de;O)), Louise og Enzo bliver nummer 2, teløk!!! Vi skal så ind i BIK og resultatet kommer her:

 

 1. BIK Tertzo´s Lanzo Jr., CERT og dermed ny Dansk Champion
 2. BIK Tertzo´s Yanis
 3. BIK Tertzo´s Xukayo
 4. BIK Ber Moscow´s Pontoppidan

 

Så et kæmpe stort tillykke til vores opdrætter Ina Olsen, Kennel Tertzo´s – som har 25 års jubilæum som opdrætter og Lanzo blev champ. nummer 25;O)) Ja, og også et stort tillykke til, Lene, Anne Bigitte og selvfølgelig også til Lone som jo var lidt uden for …….. det Lilla selskab;O))

 

Så er det tævernes tur – jeg har lovet Pia at gå i ringen med Tertzo´s Xiera/Smukke Berta som er Magnus søster – Pia er jo selv i ringen med Chilli – Berta og jeg går en tur ud for at være lidt sammen – Berta og jeg kender ikke hinanden så godt – men hun er simpelthen den skønneste hund, hun trisser lige så stille med og da jeg finder mine guffer frem – tror jeg nok at jeg får et lille kryds i Bertas bog – hun er nu meget sød for hun har guffer;O)) Vi løber lidt og står pænt – men Berta mener vist, ligesom Magnus at det man har fået en mås til, er at plante den solidt i jorden – Nej hun er sød – men guffen skal ikke være der for længe for så er der dømt SIT, så når hun skal stå er der ingen guffer;O)) – vi går ind igen og hun får lov til at være lidt sammen dem hun kender, inden jeg henter hende igen – hun får lige en børste igennem pelsen, men den er så fin, så fin, der er ikke noget at komme efter – Pia har været i gang;O)) Det er en stor åbenklasse der er 18 tæver – vi er placeret midt i – Pia og Chilli står oppe foran – jeg advarer lige dem der skal løbe efter os om at det kan være at vi ikke løber så stærkt…. Berta er jo igen en Xér og løb i en ring …. Aaaaahhhhh – der findes ting der er sjovere - Men jeg skal da love for at der var gang i Berta det gik over stok og sten – hun løb så fint så fint – tjuhej;O))) Det bliver vores tur til at blive bedømt og igen står hun fint – jeg har så efterfølgende set at jeg ikke har fået hendes stillet helt som jeg troede at jeg gjorde – men det ved jeg så nu, Berta syns helt sikkert at det er sjovere at løbe efter nogen end at løbe alene så det går ikke helt så hurtigt da vi løber trekant, men hun løber fint, Berta får sin velfortjente røde sløjfe og en go guf….. Vi skal så ind igen – og som jeg har lovet Pia, får hun og Chilli baghjul;O))), Smukke Berta ender nemlig som….. 3. vinder m. CK!! I Åbenklasse – der er vel en grund til at man hedder smukke Berta.

 

1.pr. 1. vinder m. CK Faviteas Isheena

1.pr. 2. vinder m. CK Bernerhøjens La Fayette

1.pr. 3. vinder m. CK Tertzo´s Xiera/Berta

1.pr. 4. vinder m. CK Zuizui´s Goldy/Chilli

 

Vi skal så ind igen – efter at Senior Tæverne er dømt – og Tove og Easy gør det igen igen – de vinder senior klassen – den hund den hund – hun er bare for lækker;O))) Vi får et hurtigt håndtryk at dommeren og så er det slut – Berta får endnu en lille guf og kan så slappe af resten af dagen.

 

BIK  Tæver

 

 1. BIK Harthins Glamorous Gabriella Girl
 2. BIK Ka Limbos Easy Choise/Easy
 3. BIK Faviteas Isheena – CERT
 4. BIK Ber Moscow´s Janis Joplin “mcgee”

 

Tillykke til jer alle;O))

 

Så skulle der jo lige findes BIR & BIM, de flotteste Berner Sennen hunde på udstillingen i Års 2007 var :

 

BIR – Tertzo´s Lanzo Jr.

BIM – Harthins Glamorous Gabriella Girl

 

Et kæmpe stort tillykke til jer begge og et specielt tillykke til Lene og Lanzo med den fine nye titel – Dansk Champion;O))

 

Sikken en dag – godt trætte vender vi snuden mod Brovst – hundene bliver luftet og får mad og vi indtager Flæskesteg med hele svineriet – vi spiser til vi segner om i sofaen for at se fodbold – der går lige ca. 5 minutter og så sover jeg….. virkelig go fodboldkamp!!!! Sikken en spænding – nå neeejjjjj!!! Søndag står vi op til en virkelig fin søndag – og ja vi er jo tæt på Vesterhavet så Bamserne bliver pakket i bilen og vi traver en go times tid på stranden – Magnus bliver til Tågeågesprut et par gange – og hjuler rundt i sandet – det ser så skægt ud – Albert hygger på sin egen sprut måde som ingen absolut ingen kan gøre efter;O)) Man kan godt mærke på dem at de er lidt trætte efter den lange dag i Års – så da vi kommer hjem til ”mormor” igen snork, sover de et par timer.

 

Vi vil igen sige tak til alle, for en særdeles hyggelig Lørdag i Års. Og så skulle jeg hilse fra Kasten og sige tak for alle fødselsdags hilsnerne ;O))   

 

Glæder os til vi ses i Herning.

 

Og Lone 1000 tak for hjælpen – du er en knag – glæder mig allerede til det nye år;O))

Vi har været i Rostock og Tertzo´s Xukayo/Magnus har fået sit 2. Tyske Certifikat - mere om turen senere.

Så er det nyt fra vores tur til Sjælland - Søndag i Viby SJ. kommer efter Lørdag i Brøndby.

Udstillings weekend på Sjælland

LØRDAG I BRØNDBY.

Så er vores weekend faldet lidt på plads i vores hoveder – og det er blevet tid til at berette lidt om hvad vi har bedrevet. Fredag aften drager vi mod sjælland for at gøre historien kortere – så kørte vi i kø, kø og atter af kø, men frem nåede vi, fik luftet bamserne og gik på hovedet i seng for at være friske til DKK udstilling i Brøndby Lørdag, vi fik alle en go nats søvn – og stod op til et værre blæsevejr – køreturen til Brøndby er ikke særlig lang men blæsevejret føles 10 gange værre i Brøndby - dagen starter med at udstillingen ikke kan åbne for alle dommer telte er blæst væk i den friske vind – så vi må alle vente en rum tid før vi får lov til at begive os ind på området for at kæmpe med at få vores telte slået op – vi når lige at få en snak med Tenna, som er så kry;O) for hun skal arbejde for DKK, og sidde inde i varmen – mens vi andre må være ude i kulden – nå pyt – hundene vil hellere være ude – så vi fryser med anstand!!! – vi får slået telte op – Alice, Per, Karsten og Jeg snupper hvert vores hjørne og holder godt fast – godt vi ikke er i nips størrelsen for så var vi blæst med teltet en tur ud over pladsen, pløkker, pløkker og endnu flere pløkker bliver sat i begge telte og vi er fuld af klar – der skulle dømmes et par andre hunde før os – så vi havde lige lidt tid til at kigge lidt på dem og så selvfølgelig hvalpene – inden det var vores tur. Magnus var som altid fuld af klar – og det var jeg også – så det var lige på og hårdt – vi var i champ. klassen 7 stk., en finne og en hollænder og så ellers danske hunde – Magnus stod først og der blev han, for Gerda F. Schaufeli, kunne stadig li min lille dreng – det var en dejlig fornemmelse for mig……!!!!

 

1.p. 1.vinder, CK, Tertzo´s Xukayo

1.p. 2.vinder, CK, Hollænder

1.p. 3.vinder, CK, Herlettas Tonso

1.p. 4.vinder, CK, Tertzo´s Yanis

 

Så var det tid til lidt lokal jubel I vores lille røde lejr, inden Albert og farmand skulle ind i åbenklasse – Albert og Karsten havde taget det lidt let med børsten og saksen i den forgangne uge -  så moar her var ikke helt tilfreds, men det var de 2 drenge – de var bare klar til at gå i ringen og vise hvordan en glad og smuk, Bernerhan skal se ud, når man er 6 år og fuld af charme og selvtillid og ”lækkerpels” – der var 11 tilmeldt i åbenklasse og dommeren kunne ikke stå for Albertsen – men hvem kan det;O))) så han fik en 1. præmie og blev 2. vinder m. CK, kun slået af Ekespångs Chias Regal fra Sverige, se så……. Hvor var det bare sååååå flot, godt gået moars drenge;O)))))) Vi skulle så ind i ringen igen SAMMEN, bob, bob – men det var bamserne da fløjtende ligeglade med – moars hund og fars hund;O))) Og Moars og fars hunde de gør det da bare……..

 

 1. BIK Tertzo´s Xukayo (Magnus) – Cacib og KBHV 2007
 2. BIK Hollænder, reserve Cacib
 3. BIK Ekespångs Chias Regal, Cert og dermed Dansk champ.
 4. BIK Maxmillian (Albert)

 

Jublen ville ingen ende tage, i vores lokale, røde, forblæste lejr – sikke noget – og bamserne fik meget, meget, pæne ord med på vejen af dommeren begge to;O))) Nu var der så en ordentlig flok smukke tøser der lige skulle bedømmes før det kunne blive vores tur igen – Frutti og Alice gør det igen igen de vinder unghunde klassen med CK og dommeren er klar til at tage frutti med hjem;O))) – skønne lille pige!!!! – Bella har smidt sin dejlige varme pels og har iført sig en let sommer udgave af Bernerpels;O((( men smuk er hun jo alligevel!! Tæverne er ved at være færdigbedømt og Frutti bliver 3. BIK stort tillykke!!!!

 

BIK 1, Sennetas Paprika, Cert, Cacib og KBHV 2007

BIK 2, Harthins Felicia, reserve Cacib

BIK 3, Afroditte(frutti)

BIK 4, Ka Limbo´s Easy Choise

 

Tenna trodsede kulden og kiggede forbi, tak for din positive måde at være på, du forstår at bakke op om min smukke lille Mås;O))  Så var det ind i ringen og løbe, sammen med Sennetas Paprika, det var hurtigt overstået – og Gerda F. Schaufeli – rakte den røde og gule BIR roset til Magnus – moars lille mås – BIR ;O))) !!!

 

BIR – Tertzo´s Xukayo

BIM – Sennetas Papirka

 

Tak for alle de søde ord og knus;O)))

 

Vi kunne lige nå at pakke sammen ude, inden vi skulle ind i store ring og løbe – denne gang var vi faktisk 5 til at pakke telt sammen – Christina Basbøll (Arabellas opdrætter) hjalp til – godt vi var mange – vi fik begge telte ned uden de gik i stykker – Tak for hjælpen – bilen blev pakket – Albert puttet, i bilen og snork snork – der var skønt og lunt – og så gik vi ind til Hallen, mine forventninger var ikke store – hurtigt ind og hurtigt ud – men vi lærer jo noget hver gang vi får lov til at prøve det, så ind i bedømmelses ringen og stå pænt – Magnus er træt, men han er så sød, så sød – står pænt og charmer med dommeren, som kigger længe (sådan føles det) på ham og går videre – kommer tilbage og mærker og kigger – og så har dommeren set hvad han vil se og går til Store ring – det går hurtigt – så er det vores tur til at blive præsenteret og – Magnus ligger pænt ud, men mener så at vi skal løbe stærkt – men vi får ændret kurs lunhurtigt og han løber så flot, så flot  – vi bliver som de første taget ind i midten og huhej – hvad sker der her, tænker jeg – 4 stk – en sort dværgschnauser, en Grand Danois og så en Neuf;O)) Og…….TaDaaaaaa

 

BIG4 – Tertzo´s Xukayo - Berner Sennen

BIG3 - Butterflyvip di Monte Gentile – sort Dværg Schnauser

BIG2 – Grand Krøyer´s Ayers – Grand Danois

BIG1 - Spring Creek’s Drop Dead Beautiful, Neufoundlænder

 

Da vi løber en sidste runde – opdager jeg Kirsten og Tulle – vores fantastiske ringtræner og hendes søde datter – Jubiiii – så nu har Kirsten også set hvor sød Magnus også kan være på den røde løber;O))))

 

Vi er meget, meget, trætte alle 4, men vi når lige at se Smukke Easy og Tove i Store ring sammen med Alice og Per inden vi vender snuden mod vores hotel – hundene får en gåtur, og mad, vi spiser en Pizza og falder om i sengen og snorker med et smil på læben begge to – for sikken en dag.

SØNDAG I VIBY SJ.

 

Søndag var vi stadig lidt klatøjende da vækkeuret ringede men op det skulle vi jo – for turen gik til udstilling i Viby Sj. – selv Magnus var lidt træt – men efter en go gå tur med farmand var han helt vågen og klar – nogen gange ville det sku være dejligt at være hund;O))) vi fik pakket vores ting sammen og vendt snuden mod hallen i Viby, vi fik os plantet og hentet hundebamserne – vi sad mellem Pia som er moar 1, Tine som er moar 2 for Chilli og så Alice, Per, Bella & Frutti så drengene var omkranset af skønne sild, det var jo noget specielt Magnus kunne li;O))) Igen var der tilmeldt så mange Babyer og hvalpe at der skulle være 2 dommere på – så jeg får aldrig set de babyer og hvalpe når vi er af sted, vi er jo først på i ringen og så har jeg jo andet at tænke på. Dommeren kom fra Finland og hed Tania Nygård, v i var 6 champ. hanner 5 danske og 1 finne Atalliers Drosselbart, vi blev bedømt og der var ikke noget at mærke på Magnus, han var ikke træt efter den lange dag i går – det var bare moar der var mat i sokkerne så det kunne jo ikke være bedre – han fik sin røde sløjfe, det gjorde alle 6 – og dommeren gik i gang med at placere, Atalliers Drosselbart stod først og vi løb en del og dommeren satte så Magnus op på første pladsen på et tidspunkt – men satte Atalliers Drosselbart der op igen, efter et par runder, så han vandt og fik klubcertet– og Magnus blev 2. vinder m. ck. Så det var jo ikke så ringe endda……….

 

 1. Ataliers Drosselbart m. CK og Klubcert
 2. Tertzo´s Xukayo m.  CK
 3. Tertzo´s Yanis
 4. Herlettas Tonso

 

Så var det jo bare at vente for vi skulle jo ind igen i BIK – her var der 7 hanner m. ck, 2 fra mellem og 2 fra åben, 1 senior og så 2 champ. hanner, Magnus og jeg fik et håndtryk og så var det slut - ;O((((((((!!!!!! Ikke lige det jeg havde håbet på, men sådan er det jo i den her sport, du kan håbe og krydser fingre alt det du har lyst til – nogen gange lykkedes det og andre gange gør det ikke! Men igen, jeg havde en drøm af en hund med i ringen og det er bare så dejligt – han er da stadig en sprutmås – men det er på en helt anden måde!!!

 

BIK

1 . Ataliers Drosselbart, Finland

2. Sennetas Nandi, Cert (nummer 2)

3. Sennetas  Bennefit Called Ben, senior

4. Sennetas Leader Of The Team

 

Stort tilykke til alle;O))

 

Så var det tøsernes tur og her gik det over stok og sten. Først i ringen var Alice og Frutti – og ja, hvad kan jeg sige – Frutti vandt og fik sit ck., Lillian og Sennetas Jennet blev nr. 2 også med ck, 2 smukke tøser;O)) Tillykke til dem begge.

 

Så bliver det tid til åbenklasse og her skal Bella og Chilli i ringen, Bella mener jo stadig at det er sommerkjole vejr, så den entre hun ringen i, det udløser en rød sløjfe som helt sikkert passer til kjolen;O))) Chilli ja….. hun fører sig frem på det grønne hal gulv, som om.. det ejer jeg altså… se på mig – jeg er smuk – smuk –smuk – og fuld af selvtillid, hovedet højt og med en udstråling der gør at man ikke kan holde øjnene fra hende – hun skrider hen over gulvet som om at hun ikke har lavet andet – og det er Moar Pia (nr.1) som er i ringen med den lille stjerne – de er bare så gode sammen – Chilli beviser at hun er i bedre kondition end moar Pia – det er ihvertilfælde Pia der puster, og Chilli der bare ser ud!!!- de to tøser vinder åben klasse og der er vild jubel, både fra Moar Pia i ringen og Moar nr. 2, Tine, er helt vild og hopper rundt og jubler, ja og det gør vi andre også – for vi var overbeviste om at hun ville vinde – hun var bare den smukkeste;O)))))) og det er helt fortjent at Chilli vinder, ja det er så!! Tine og jeg var jo på forhånd sikre på at det ville lykkedes, så der kom en lille ”i told you so” dans – pænt var det sikkert ikke, med sjovt det var det ;O)) Der er uddelt 13 CKér så dommeren kunne helt sikkert bedre li vores tæver – for at gøre en nervepirrende historie lidt kortere, så tager vi lige vinderen  ……….. af bedste tæve …… CHILLI og Moar Pia – Holdda op hvor vi klapper – det er helt vildt fedt og vi hopper og danser igen;O))) Chilli fik sit første fine Cert. – TILLYKKE!!!!

Det er jo ikke slut nu – for de skal ind og kæmpe om at blive BIR med den bedste hanhund som er Ataliers Drosselbart – de løber et par runder og dommeren står med de to rosetter, den røde og gule BIR roset og den blå og gule BIM roset – og BIR går til …………. Chilli& Pia – klap, klap, pift, vild jubel, mere klap og vild jubel!! STORT TILLYKKE TIL CHILLI, MOAR NR: 1 & NR 2. Sikken en dag – vi pakker sammen og Pia vil gerne have taget et par billeder af Chilli og den fine pokal og roset og sløjfer og hele pivtøjet og vi finder et godt sted og Karsten skyder løs….. men det viser sig at der er noget galt med det kort vi lige havde sat i kameraet – så tøserne må hjem og gøre det om – SORRY!! Hele vejen hjem til Jylland – er der en mærkelige ting ude i horisonten – det ser lidt ud som en sort bil på gule plader, der flyver oppe over de andre biler – gad vide hvad det var;O))))

 

Tillykke til alle og tak for en skøn weekend med jer alle ;O)))

 

Den 18/9 2007

Så er der nyt under Udstillinger Xukayo


DBSK Udstilling i Silkeborg den 2/9 2007

 

Ja, så har vi været af sted igen – denne gang skulle vi jo kun til Silkeborg det var jo ren luksus;O)) Stedet så rigtigt, rigtigt, dejligt ud, ren ”idyl” store træer og en stor sø – MEN vores ring var anlagt på et skrånende sted og det gjorde det lidt anderledes at udstille og løbe – det var op ad bakken – lige over og så ned igen for så at stille sin hund op – det var lidt lige som når man ser en hest på en skrånende mark – det ser ud til at benene på den ene side er længere end den anden – spøjst så det ud!! Men det var jo ens for alle. Vi ankom i tørvejr – men ligeså snart vi havde fået pakket vores pakkenelliker ud af bilen så startede det at regne svagt og så var det on and off med regn hele dagen. Babyer og hvalpe skulle dømmes i ringen ved siden af os – for der var mange – det er jo super skønt – men jeg mangler dem, det er så skønt at sidde og kigge på de små størrelser – inden man selv skal på. Nå, men det var lige på og hårdt vi var 5 i Champ. klassen – Magnus var den første som blev bedømt og det var ikke til at finde ud af om hun kunne li måsen eller ej – men han løb fint –og jeg var tilfreds med vore løb selv farmand vendte tomlen op;O)))) vi fik vores røde sløjfe og det gjorde resten af Champ. hannerne også. Vi kom i ringen igen, vi løb lidt – igen tomlen op;O) Måsen stod lidt uroligt for jeg prøvede jo at få ham til at så nogenlunde ordentligt – men det endte med to korte ben og to lange, høhø….. men det var dommeren ligeglad med;O) – Såååå…. Magnus vandt champ. klassen og fik sit 3. klubcert, Margaux blev nr. 2 og Bosley nr. 3, nr. 4 blev Unik og den smukkeste rusin i pølseenden var Loke. Der blev kun givet 2 CKér. Albert skulle jo også med far i ringen – der var 9 hanner i åbenklasse og der var kun 3 der fik en rød sløjfe – og Albert var en af dem – det store smil kom frem på moars og ikke mindst fars læber – fars smukke, smukke dreng, han blev nr. 3 i åbenklasse og fik en fin gul roset - han står så flot og rankt og han løber faktisk også fint, lidt tungt men….;O))) men det arbejder vi på!!!! Alice var superfotograf da Albert og Karsten var i ringen – og der er fine billeder af ”Bare Bedst” ;O)))) Magnus skulle jo i ilden igen, der var kun givet 5 CKér så det var jo en lille flok – vi løb igen lidt op… og ned….. og så startede hun med at placere …..

 

5. BIK Bernerhøjens Enzo (åbenklasse)

4. BIK Pa-Di Sinclair´s Chano (Pilo) (unghund)

3. BIK  Margaux

2. BIK Ber Moskows Pontoppidan /Cert. (mellemklasse)

1. BIK Tertzo´s Xukayo

 

Nøøøøj, hvor blev jeg glad, og måsen fik et stort smækkys lige på trynen og pling – så er han klar til narrestreger – så på vej ud af ringen så har jeg et hoppedyr igen, igen – hop, hop, hop, op af moar, igen, igen;O)

 

Så var der tid til at spise madpakke og se tæverne inden vi skulle ind igen – det var jo spændende hvem vi skulle møde til sidst;O))

 

Det blev Smukke Easy, hun blev bedste senior og bedste tæve, vi skulle møde i BIR & BIM, Magnus opførte sig eksemplarisk i ringen og endte med at blive BIR;O)) der var kun en gang, hvor han mente, at han skulle da lige snuse lidt til smukke Easy…… så jeg måtte lige brumme lidt af Måsen.

 

BIR Tertzo´s Xukayo & BIM Ka Limbo´s Easy Choise  - Dommer Rita Reyniers fra Belgien.

 

Stort tillykke til Tove & Jørgen med smukke Easy.

 

Så kom regnen for alvor, vi fik pakket det hele i bilen, undtagen teltet for nu var det tid til konkurrencerne i store ring – Magnus ender med at blive nr. 2 i BIG – dommer var Birgitte Gothen Danmark. Nu er vi også bare så trætte og teltet står stadig og venter på at blive pakket sammen – plask vådt – men ned, det kommer det, og vi vender snuden mod HJEM, som jo kun er 30 minutter´s kørsel sydpå – skønt!!!

 

Tak til alle for en dejlig dag og tak for alle de søde mails vi har fået i løbet af ugen;O))))

 

Nu har jeg lovet at sætte billeder ind så det må jeg hellere komme i sving med!! 

DKK´s Jubilæumsudstilling i Vejen den 11-12 August 2007

 

Vi har været til dobbelt udstilling i Vejen i weekenden – det har været rigtigt hyggeligt og vi har fået snakket en masse hund. Vejen ligger jo ikke så langt fra hvor vi bor, det tager kun 50 minutter at køre derned så vi kørte frem og tilbage hverdag. Lørdag morgen var Karsten ude og lufte hundene og da de kom hjem igen havde Magnus sat sig i en slimet brun snegl – som vi har en del af i vores område;O(( - så…. Først gnubber man det bedste man har lært med en tør klud for at få så meget af slimen af som muligt – så kan man gå i gang med at vaske stedet med shampoo og så håbe på det bedste – og det gik, det var væk efter 1. gang vask, det er langt fra at det virker 1. gang så jeg var heldig….!!!.... Tid for afgang, vi tager motorvejen og kommer godt på vej – men så lige pludselig kommer der en politibil i høj fart, dog uden udrykning…. men det sætter lige gang i tankerne – og ganske rigtigt der er sket en ulykke og motorvejen bliver spærret i sydgående spor i ½ time, men frem det når vi, og får sat telt op, ved siden af Alice og Per, de har været så søde;O)) også at tage morgenmad med – og så får vi ekstra tid til at hygge for udstillings starten bliver udsat en ½ time for det er langt fra alle der er kommet ind på udstillingsområdet det var lidt kaotisk med parkerings forhold. Først dømmer dommeren fra Slovenien de ”andre” Sennenhunde der er vist omkring 10 og så kan vi komme i gang Berner bamserne. Vi var 5 i Champ. klassen og for at gøre en lang historie kort bliver Magnus nummer 5, uden CK – så der var en, der var godt tvær, eller var hun, jeg kunne ikke rigtigt finde ud af det selv, for dommeren kunne jo bestemt ikke lidt min hund og så var det jo det, ikke så meget slinger i valsen der, en flad rød fornemmelse;O))) MEN, Tertzo´s Yanis vandt Champion klassen, som han og Anne stillede i for første gang, se det var noget vi kunne li, Loke og Tove blev nummer to, Unik nummer 3 og Margaux nummer 4 et stort tillykke til dem alle. Åbenklasse nærmer sig og…. Albert og farmand skal ind og udstille – Karsten har børstet til den store guldmedalje – Albert har jo en del pels som nu er super flot – Albert er jo kastreret og mangler en tand – så det er på ren hyggebasis at de går i ringen – og man kan se at de hygger begge to – de løb så fint, i Albert tempo og Albert har lært at stå så flot, så flot – dommeren skriver en fin kritik til Albert og han får sin blå sløjfe og de to drenge er glade for de har hygget sig, ja de har;O))) Tertzo´s Yanis bliver BIK 1, Loke nr. 2 og Lotte og Hansennas Pilatus bliver nr. 3 og får Certet, nr. 4 bliver Ekespångs Chivas Regal fra Sverige.

Så er det blevet tævernes tur og Alice og Frutti, giver den gas og vinder unghundeklassen, og ender som 3. BIK og får det tredje Cert, MEN Frutti er ikke gammel nok til at blive Champ, hun er kun 14 måneder og man skal være 24 måneder før man kan blive Champ. og det sidste Cert. skal vindes efter hun er fyldt 24 måneder – men flot det er det altså, af den lille pige – Alice har gjort et kæmpe arbejde med den smukke pige, fra vi så dem første gang til nu;O)) Godt gået tøser!!!!

Lørdag - BIR Harthins Gabrielle Girl og BIM Tertzo´s Yanis.

 

Søndag var vi begge lidt klatøjede, men hundene, ja,… der er vist kun en ting at sige om det, fuld af klar – de er utrolige de skønne bamser;O))) Vi spiser igen lidt morgenmad og hygger inden vi går i gang – Frutti og Bella hygger sig, de leger og leger, de er så dejlige sammen, men det ender med at moar Alice bestemmer at Bella kommer i kravlegård, for at de sikke skal blive for ”snaskede” tøserne – Frutti forsøger efterfølgende at vælte en af teltstængerne flere gange, indtil hendes forældre endelig indser at de lige så godt kan lade hende være løs så hun kan charme sig ind på rundstykkerne;O)))) Søndag er vi 6 Champ. hanner og Magnus bliver nr. 4, til trods for at han galoperede rundt i ringen som en anden galophest, så tak, søde dommer som vi siger på dansk;O)) Tertzo´s Yanis vandt igen;O)) Kohavens Cico blev. nr. 2 og Loke nr. 3, vi fik alle CK. Albert var igen fuld af klar, han elsker at lave noget, den søde dreng – det er jo desværre ikke alt, han kan klare, med hans bentøj, men det her går fint – der var igen ikke en finger at sætte på mine skønne drenges præstation i ringen – denne gang er der lidt ”plidder pladder” med ringsekretæren, for Albert har jo en attest på at han er kastreret og samme med den skal der være en udskrift på at Albert er udstillet før han blev kastreret og den fanger ringsekretæren ikke lige – men de finder ud af det alligevel – og Albert får sin fine blå sløjfe, og en fin kritik igen – og han står så flot så flot – fars lille bamse – hvor er det skønt at se – når man ved hvad Albert har været igennem, så er det her er altså bare SUPER;O)))))) Åben klasse vinder, Lene og Tertzo´s Lanzo;O))) Så kommer vi til BIK og her vælger Marion Spavin at sætte de 4 champ. hanner som BIK 1,2,3 og 4, Tertzo´s Lanzo står som nummer 5 og får sit 2. Cert – stort tillykke til Lene. Magnus må dog lige have et fur, for Lanzo er lidt af en brumbasse når der bliver klappet og hujet og han har set sig lidt sur på Magnus og han mener vist at Magnus er en lille lort, og giver ham på ”menneske sprog” en ordentlig overhaling, og så siger min ellers meget meget søde lille dreng altså brum igen og det vil jeg SKU IKKE have – der er meeeeget han kan løbe om hjørner med mig om, men det her er en ting, som jeg ikke tolerere overhovedet så han måtte lige have en verbal overhaling og den forstod han så min lille skat!!! Efter dette bliver min dag lidt anderledes end den eller ville have været på en udstilling for Tenna kommer og spørger om vi vil hjælpe med Svea, Tenna er ringsekretær – og Svea som er en Pharao hund er med for hun er blevet udstillet, først på dagen, hun blev BIM og Jubilæumsvinder;O)) og sidder nu i sit bur, men har haft det lidt dårligt og trænger til at komme ud – så jeg henter Svea og vi går en go dufte snuse tur og bagefter kommer hun med op til drengene de har tidligere på dagen hoppet rundt om hinanden de jubelbamser, så de kysser lige godaw igennem kravlegården;O))) Svea bliver ude ved mig og vi hygger mens vi kigger på resten af udstillingen – det går fint – hun vil gerne ind i ringen og være med, men på den anden side er det jo også godt at få lidt massage;O)) og en lille bitte guf!!!!

BIK 1. blev Harthins Felicia, og jeg ved desværre ikke hvem der blev nummer 2, 3 og 4.

BIR blev Tertzo´s Yanis og BIM Harthins Felicia

Kæmpe stort tillykke til Anne og Yanis, som også blev nummer 4 i gruppe 2 ;O)))

Jeg er lidt vild med Svea, og vi tager et par runder i ringen – det er helt anderledes at udstille så let en hund som Svea – men også lidt hårdt;-)) for hun løber sku hurtigt og så skal man ned og sidde på knæ, når hun skal stå og have lige præcis den rette ”attitude” som en stolt hingst og det er jo altså lidt hårdt når man er ved at være en gammel pige, men hvad gør man ikke når det gælder hunde;O)))

Til slut kigger Lone lige på Magnus og rynker på næsen af hans Bornholmer klipning, som jeg nu har gået og grædt over siden den 1. Juli – så for eftertiden er der kun mig selv og så Lone der får lov til at sætte en saks i Måsen. Lone løb lige en runde med Magnus og han løber bare så flot og så stiller hun ham op og Vupti har jeg igen fået en anden hund – mon jeg nogen sinde lærer det selv;O))) Jeanette tager også lige en runde med ham og ja igen igen – og så er det min tur og så får jeg lige fingeren gør jeg – glem det moar det er jo bare dig……….

Det har været en skøn, skøn, weekend igen, sammen med gode hundevenner og bekendte – glæder os allerede til vi ses igen i Silkeborg.

Måske kommer der billeder, hvis jeg husker det ;O))

Mandag den 6/8 2007

Så er Alberts udstillings resultater skrevet ind under, Udstillinger Albert & der er nye billeder i Alberts billeder.

Søndag den 5/8 2007

Her i huset holder vi ferie i øjeblikket og vi nyder det i fulde drag alle 4, til trods for det triste vejr;O(( Hundebasserne syns det er fedt!! Og så kan vi jo bare være glade!!

 

Magnus har haft besøg af Lady fra Kennel LadyXiera, og det syntes han var vildt fedt – de to er gode til at lege sammen – det var altså bare ikke lige det Pia og jeg havde i tankerne – men det er jo en ting man ikke selv er herre over – så det endte med en inseminering v/ dyrlægen i Hadsten – så nu kan vi blot vente til den 29/8 så ved vi om der kommer små LadyMagnusser – sandsynligheden for det er desværre nok lidt lille, da Ladys blodprøvetal steg meget hurtigt opad – og spillede alle et pus, så vi var nok lidt sent ude – men vi krydser fingre for at der kommer Bernerbamser til trods for det ;O))) Dyrlægen sagde at det ikke var helt tosset;!!)

 

Magnus er begyndt at svømme igen efter en længere pause – han havde en tendens til at slå ryggen når han sprang i vandet – men farmand har været i baljen (en kold en;-O(()sammen med Magnus og nu går det bare så fint – han svømmer allerede 50 omgange hver gang vi er af sted, så det er super – han elsker det så meget så det er så skønt at han igen kan komme med storebror Albert til svømning!!!

 

I fredags tog vi til Ratekau i Tyskland for at udstille Magnus – vi kørte tidligt fredag morgen for at undgå alt for meget trafik og det lykkedes fint – vi havde booket hotel – det var ikke nogen stor oplevelse eller var det … sengen var go, der var en udsøgt udsigt til åbne marker hvor rådyrene gik og hyggede, der var egen indgang og terrasse - gulvtæppet var så beskidt at selv den meste beskidte Berner kunne vade på det, uden der var nogen der ville bemærke det - Hotellet var i kraftigt forfald det var lidt synd. Senere tog vi på strøgtur, bamserne blev beundret og klappet og nuldret i stor stil, vi fik shoppet lidt og spist is;O))) Det var ret varmt så vi tog tilbage til hotellet og hyggede der.

 

Lørdag morgen var det tidligt op og pakke sammen og gøre klar til udstilling – da vi kører ind af vejen til  ”Hohes Lieth” går der to hundemenensker og lufter 3 hunde – og hvem har vi der… Karen & Rolf fra kennel Bangshåb, sikke en skøn overraskelse og Mette & Michael med deres to bamser var der også – så vi var en hel lille dansker flok for Alice og Per kom jo også med Fruttie og Bella.

 

Det var et skønt sted ude i en skov, udstillingen blev holdt, vi fandt et sted i næsten skygge og slog telt op m.m. – det var med mange nysgerrige blikke i nakken;O)) de har sikket tænkt sikke nogen mærkelige væsner et stort telt til bare to hunde;O))) men der var mange, rigtigt mange henne for at spørge efter hvor vi havde købt vores telt da solen begyndte at bage fra en næsten skyfri himmel….!!!!!

 

Det var meningen vi skulle have haft Hans Järling som dommer men pga. ekstra stor tilmelding havde de fået fat i en dommer mere Richard Schnur, der skulle tage alle hannerne det var selvfølgeligt lidt træls men det var der jo ikke noget at gøre ved – vi var tre i champion klassen – Magnus blev nummer tre for han løb som en ged, en meget stædig en, der hverken ville det ene eller andet – Magnus og jeg har haft lidt kommunikations problemer siden Lady har været på besøg, der er en del vi lige skal have sat på plads igen!!! Det blev så heller ikke bedre af at dommeren ikke ville se guffer i hans ring… det er første gang vi har mødt en dommer, der ikke ville have det, men så har vi også prøvet det!! Vi skulle bedømmes som den sidste i champ. Klassen og da dommeren var færdig med os kom han hen til mig og fortalte at han desværre ikke kunne sætte Magnus op som nummer et, fordi han ikke ville løbe og det var han ked af for ellers ville han have sat ham på første pladsen for han var den han syntes bedste om – men fordi der ikke var nok (læs) ingen drive, i Magnus blev det til en 3. plads, en Berner er en hund det gerne vil løbe og det ville Magnus ikke. Men tak til dommer Richard Schnur for at han var så flink at fortælle mig alt dette på Engelsk, så jeg havde en chance for at forstå hvorfor det gik sådan, negativ og ked af det blev fruen selvfølgelig for sådan er jeg jo – men efter en times tid kunne jeg da tale om det;O))) og, en tredje plads er fint ingen tvivl om det, men den kan desværre ikke bruges til noget, når det er Tyske certer vi er på jagt efter!!!

 

Alice udstillede først Frutti i unghunde klassen og de blev en flot nummer tre ud af 18 hunde, Bella stillede i Åbenklasse og her var der 13 tilmeldte og Bella blev nummer 4, begge piger er bare så super dejlige og lækre, et stort tillykke til Alice og Per med de skønne tøser;O)))

 

Mette udstillede deres lille dovendyrs berner Malthe;O)) i hvalpeklassen og fik en fin pokal som han senere forsøgte at spise;O)) den lille skønne meget dovne dreng!! Rolf var i ringen med Hektor og de fik også en fin pokal – man placere ikke hundene i Welpenklasse og Jüngstenklasse men der var fine pokaler og rosetter til dem alligevel. Mette skulle så ind med Humphrey, Bangshåbs Grand Challange i Mellemklassen og den vandt de, det var så super flot og…. så fik de et fint tysk Cert – stort tillykke til Mette & Michael og  selvfølgelig til Karen og Rolf fra Kennel Bangshåb.

 

Bim blev Com-Berry Von Kupferglöcken (Champ. Hannen) og BIR blev en ældre bernerdame fra 1999, hun haltede sig igennem, men blev alligevel BIR v/ Hans Järling, til manges store forbløffelse, men som præsidenten Hans Järling sagde til dommerkollegaen Richard Schnur, da han spurgte hvorfor det skulle være hende – så var hans svar, fordi det bestemmer jeg, og det er jo også så sandt så sandt;O))))

 

Vi pakkede sammen og kørte mod Danmark sammen med Alice og Per, vi gjorde holdt i Härrisle og købte lidt øl, sodavand, slik m.m.- og drengen havde fundet nogen store karrypølser som de absolut var nødt til at have med hjem;O)) Vi fik lidt at spise og bamserne fik lov til at tisse af på parkeringspladsen – Magnus demonstrerede igen, meeeen, med hjem kom han da det stædige æsel, vi var hjemme ved 22.30 tiden, godt trætte, men en masse skønne oplevelser rigere, hvad gør så en smule træthed;O))) når man har ferie.

 

Tak til Alice & Per, Karen & Rolf, Mette & Michael og alle bamserne for en rigtig dejlig dag i det skønne Hohes Lieht.

Bornholm 2007

 

Så er det vist på tide at fortælle lidt om vores skønne tur til solskins øen Bornholm.

 

Vi kørte hjemmefra meget tidligt fredag morgen vi skulle med færgen fra Ystad fredag kl. 12.00 – og der er lidt langt til Ystad når man bor ved Skanderborg… Bamserne fik en dejlig luftetur, inden vi kørte over broen til Sverige. Bamserne kom jo som sædvanligt med op på færgen – det tager de i stiv pote – vi sad ved siden af en familie med 2 små børn – og de var helt vilde med bamserne så der blev klappet og kælet meget;O)))) sejlturen gik fint det gyngede en del men der var igen af os der blev søsyge!! Vi kørte direkte ud på hotellet som ligger lige uden for Rønne og fik læsset al vores bagage af – og bamserne smed sig hjemmevant på sengen og snorkede højlydt… mens vi pakkede ud. Vi skulle en tur til Rønne for at handle lidt ind til aftensmad vi havde bestemt at vi ville spise på værelset for vi var lidt trætte – vi kørte lige en tur forbi stadion hvor vi skulle udstille og hjalp med at lave ringene og stille telte op til dommerne. Derefter fik bamserne en god luftetur i skoven og vi fik alle spist aftensmad – Magnus kom lige en tur på trimmebordet også var det på hovedet i seng.

 

Tidligt op lørdag morgen – Karsten fik luftet bamserne godt i skoven og så det afgang til udstilling – Lørdag var det specialklub dag – vi skulle dele ring med Neuferne – men vi var så heldige at være på først – først skulle babyer og hvalpe lige dømmes – Pia og Tommy har jo hentet lille Chagal hjem fra Frankrig og ham hvad vi glædet os meget til at se igen – sikke en skøn lille bamse, charme, selvtillid, lækkert hår og nogen ordentlige benstammer;O) efter de små skønne bamser var det tur så de stores tur til at komme i ringen – vi var kun 2 i Champ. klassen Herlettas Unik og Tertzo´s Xukayo – der er ikke så meget at sige om det – Unik vandt og fik klubcertet – jo, det er da lidt at sige om det øv, øv, altså for os og tillykke til Bodil;O))) Jeg kan desværre ikke scanne Magnus kritik ind – så den må i vente med at læse til den kommer på DBSK hjemmeside – men jeg vil da lige skrive Maja Ånestads første 2 ord i kritikken om Magnus : Billedskøn helhed…… !!! Vi endte som 2. BIK. Fruttie vandt unghundeklassen og Bella blev nr. 2 i åbenklasse begge med Ck så farmand Per måtte i ringen med Bella – for Alice kan jo ikke være i ringen med begge bamser på en gang – og de er rigtig seje de tøser for Fruttie blev 3. BIK og Bella 4. BIK, Stort tillykke;O))  – vi blev og kiggede lidt på Neuferne – og….. jeg har jo altid være vild med de store bamser og jeg er simpelthen nødt til at eje sådan en skøn sort bamse – så det…. det bliver ikke nu men på et tidspunkt kommer der en Neuf ind i vores lille familie.

 

Lørdag aften var vi ude og spise på Svaneke Bryghus sammen med Alice & Per, Pia & Tommy og Sanne & Leander det var en rigtig hyggelig aften med gode bøffer og….. lækker dessert, det er noget Alice og jeg er gode til at spise;O)) Og vi kan tåle det, høhø….

 

Søndag var det igen tidligt op for der skulle også pakkes bil for vi skulle jo hjem om aftenen;O(( 

Søndag var det DKK udstilling – dommer Jan Herngrenn fra Sverige – det gik fuldstændig som om lørdagen Unik vandt og Magnus blev nr. 2, begge drenge fik CK, vi skulle så ind i bedst i køn og da vi løb stak min lille frække dreng ud af ringen lige hen til ……. Bosco som er Pias Senior han, ikke noget med en lækker tæve, næ nej det var hen til Bosco – mit hjerte bankede godt nok lidt stærkt, men der skete ikke noget – der er jo ikke ondt skabt i de to tertzo drenge;O))  – men så kan jeg vist lære at holde fast i min snor – den plejer bare at ligge over mine fingre – det er vist slut nu… !! Jeg har jo siddet og kigget billeder og om lørdagen blev Bosco 3. BIK og da vi skulle fotograferes ville Magnus ikke stå, for han ville vende sig om og han var lidt irriterende så det endte med at han fik lov til at sidde ned – og nu ved jeg hvorfor han ikke ville lystre den lille skid – det var jo Bosco der simpelthen lugtede så godt – ja nu siger jeg ikke mere om min lille dreng men…… Magnus altså!!!!! Svenske Mojo fik certet om Søndagen og blev dermed Dansk Champ. stort tillykke til Kerstin og Lars med jeres smukke smukke dreng.

Fruttie og Bella vandt begge deres klasser og fruttie blev 4. BIK;O)) hun er jo suveræn den bette ski!!

Bagefter Bernerne skulle Gran Danois i ringen det er en hund som jeg ikke er så vild med – men der var jo noget godt at vente på Neuferne skulle også på i samme ring og så kunne jeg jo sidde og savle igen;O))

 

Vi blev og kiggede lidt på store ring – Tenna skulle ind med Svea, det ville jeg lige have med – den lille røde ting er bare så elegant og samtidig er hun så fuld af sprut, den kombination er bare så sej og hun er bare for lækker!!!

 

Vi fik pakket sammen og kørte ned på torvet for at spise vi ville spise et sted hvor bamserne kunne være sammen med os – for det var lidt rigeligt varmt i bilerne – vi fik mad og jeg skulle lige hen i bilen efter en trøje – da jeg så går tilbage til bilen – kan jeg se at Magnus stikker af fra Karsten – Magnus har set en dame der ligner MOAR – og han løber lige over torvet/vejen og hen til damen jeg løber selvfølgelig hen til dem med det sammen og får fat i Måsen den lille lort – trøjen ligger et sted ude på vejen – men jeg har fat i MIN hund – med et hjerte der er lige ved at hoppe ud af munden på mig - Karsten var vist glad for at Alice og Per også var der, for ellers havde han sku fået rigtigt meget skæld ud !!!!!!!!

 

Nå men bamserne skulle jo luftes inden vi skulle med færgen, og der møder vi igen Tenna og Uffe, Svea og Wilma som er Pharaoh hunde – Bamserne tænker vist, hvad er det for nogen hoppebolde de to røde nogen – Magnus sætter sig på måsen og Albert ligger sig ned – begge med to meget lovrende haler – de er bare så søde;O))

 

Turen hjem går også fint – Bella og Fruttie er også med oppe på færgen – men alle 4 bamser ligger og sover det meste af turen – det rager dem da det med at sejle!! Vi får snakket hund igen igen – kan det være bedre – og der bliver igen stukket til Crufts – og ja papirerne bliver sendt i morgen Tenna;O))!!

 

Turen til Jylland er meget meget lang!!!! Sådan en søndag aften hvor vi er godt trætte!!!

 

Tak til alle 2 og 4 benede for en skøn skøn tur til Bornholm – vi ses til næste år!!

 

Ja og der kommer nok billeder – men jeg er vist bagud med ret mange udstillinger – men bare vent;O)!! det lykkedes nok engang!

Onsdag den 27/6 2007

Så har vores hjemmeside rundet 50.650 besøgende - tak for at i følger med i hvad drengene laver;O)))


Lørdag den 23/6 2007

Idag er det Alberts fødselsdag - Hurra, hurra, hurraaaaaaa;O))

Vores ælskede og altid glade bamse fylder 6 år idag - han er på job med sin far lige nu, men når han kommer hjem - står den på fødselsdagslagkage med flødeskum som er en stor livret!!! Og så har han fået lov til at bestemme at vi skal en tur på Sukkertoppen!
Vi glæder os jo over vores bamser hver dag - og Albert er jo Albert og den livsglæde han har, er altså så vidunderlige og livsbekræftenden og så smitter det - kan det være bedre;O))

Stort tillykke med fødselsdagen Albert, fra Mooar og Faartiii & Magnusmåsen!!!Mandag den 18/6 2007

Udstilling Xukayo er opdateret.

Ja, så har vi været til hundeudstilling igen, helt ovre i Ballerup - gud hvor er der langt derover og jeg synes ellers vi bor godt, midt i det hele, som udgangspunkt - men det ændre sig når man er nødt til at stå op kl. 03.00!!!! føj hvor jeg hader at stå op på det tidspunkt - Karsten har erklæret at vi tager en overnatning på Sjælland næste gang, nu må vi så se om vi kan huske det til den tid - for det er jo bestemt ikke, fordi vi bliver ældre, vi ikke kan holde til det, det er bare fordi vi ikke kan li det........ Nå, men derover kom vi, og vejret tegnede sig fra den pæne side - lidt sol, lidt skyer, sol igen og skyer - så det var OK, Champ. klassen var lidt lille, vi var 3 stk. Magnus, Unik og Tonso, vi måttte undvære Loke, han måtte blive hjemme og passe godt på moar Tove som har slået sit knæ. Magnus fik en 1.p og blev 1. vinder m. ck og 2. BIK m. Reserve CACIB. BIK 1 blev Bernerdalens Pavarotti en meget smuk svensk hanhund, stor og flot, hvor var det dejligt at se sådan en bamse - som også kunne bevæge sig til trods for han størrelse - han var ikke tyk - slet slet ikke, bare stor, en velfortjent 1. BIK, han blev samme dag International champ, stort tillykke med det. Hos tæverne løb samme opdrætter fra Bernerdalen i Sverige med sejren - det var Bernerdalens Santa Fe der blev BIK 1, (Pavarotti er far til hende) hun var også en flot tæve - samme "tætte" type som farmand - jeg syntes bare at hun trak lidt på hendes højre bagben, når hun løb, men det var sikkert bare mig, hun blev BIR og han blev BIM - jeg er jo mest til hanhunde så jeg var ikke enig med dommeren;O!!! Men det er jo ikke første gang jeg ikke er det;O))) Teltet var i mellemtiden blevet vådt for det kom et par heftige byger, så vi måtte igen pakke et vådt telt sammen, men denne gang var det heldigvis rent vand og ikke hundetis der var skyld i det;O))) Glæder mig til vi ses igen på Bornholm lige om snart!!! Dommeren var Johan Anderson fra Sverige. Antal tilmeldte Bernere 60.

Jeg skylder efterhånden at sætte billeder ind fra flere udstillinger, men jeg har haft lidt plads problemer på min computer.... men det er løst nu - så nu er det bare tiden der mangler - men lige pludselig! så er de her!!


Mandag den 11/6 2007

Jeg har lavet 2 nye links - et til Bella & Frutti som er bernervenner med Magnus og Albert, og et til Wilma & Svea som er et par lækre Faraotøser, Magnus er vilde med de rødesild;O)).

Mandag den 4/6 2007

Klubudstilling på Bøsøre Camping 2007


Så er vi hjemme igen efter en forrygende weekend på Fynsland, vi er godt trætte alle 4 - men det er vi jo hver gang vi har været afsted - det har nok noget med alderen at gøre, for os 2 benede altså;O))
Weekenden startede med hygge i forteltet fredag eftermiddag med Alice & Per, Fruttie & Bella og efterfølgende "GetToGetherParty" fredag aften på udstilllingspladsen, det var rigtigt hyggeligt - udstillingsudvalget serverede Champagne og Jordbær og de var rigtigt dresset op - det var SUPER, de kan bare det der med at overraske os, på den fede måde;O)) vi fik snakket en masse med skønne hundemennesker og hjulpet Susanne, Tertzo´s Zonels moar med at sætte telt op - det vil sige forsøgte at hjælpe, for vi havde sat det forkert sammen så Hr. Hembo måtte træde til og gøre det om;O!!!.

Lørdag morgen kl. tidligt var det så ud af fjerene, for at gøre os klar til weekendens første udstilling - Karsten, Albert & Magnus fik en go morgen gåtur, rundt om campingpladsen, der blev læst mange mange mails, for der var jo rigtigt mange bernerbamser samlet på pladsen, det er noget de begge kan bruge....!!... Magnus fik en let overhaling med Bloweren og så var vi ellers klar til at gå op på pladsen - der var dejligt overskyet så det kunne jo ikke være bedre!! Dommer Hedd Richards skulle starte med at dømme 19 babyer og hvalpe, så kunne vi jo stå og savle over dem, så skønne og bedårende og alligevel meget forskellige. Det blev vores tur vi var 7 Champ. hanner, 6 danske og Siktor fra Ungarn, vi fik løbet lidt og vi blev bedømt og fik en rød sløjfe og måtte så vente lidt, vi stod som nr. 3 så vi fik kigge lidt på de andre - og jeg kiggede og kiggede på Kristine Kenne og Kwanita´s Bosley troede jeg - jeg kunne ikke få det til at passe, Bosley han lignede ikke sig selv??!!?? - mine øjne slog mig vist et pus!!! høhø...... Nå vi skulle placeres og Magnus fik en1. p. og blev 3. vinder m. CK, Bosley;O)) vandt, og Siktor blev nr. 2, Margaux blev nr. 4. Da vi så kommer ud af ringen går det op for mig at det slet ikke var Bosley, Kristine har været i ringen med - nej, det var Herlettas Unik der vandt;O)) - så faldt tiøren - så passede bevægelserne også meget bedre, fæhoved Janne!!! Stort Tillykke til Bodil med Unik!!!

Der var jo tilmeldt 65 hanner så der var tid til at slappe af og hygge og få kigget ordentligt på de udstillede hanner – Karsten fik også en lille morfar sammen med Albert & Magnus. Så blev det tid igen og vi skulle i ringen – men vi blev ikke valgt ud blandt de 4 bedste – så vi måtte gå ud igen – det var der jo ikke noget at gøre ved;O)))

 

De fire bedste hanner lørdag:

BIK 1, Herlettas Unik,

BIK 2, Ola Odelsgutt Av Hiselfoss

BIK 3, Siktor the Showmaker av Millcreek

BIK 4, Tertzo´s Yanis

 

Stort tillykke til jer alle;O)))

 

Hos tæverne blev Faviteas Opal BIK 1 og Alice og Fruttie blev BIK 2 og fruttie fik sit 2. Cert. Tove og Easy gjorde det igen - bedste senior tæve fantastisk flot;O))))Tillykke til jer!!

 

BIR Faviteas Opal & BIM Herlettas Unik

 

Om aftenen skulle vi jo til fest som vi plejer – hundebamserne var godt trætte så de blev puttet i bilen efter en go luftetur og Anne, Leif og Sisse var barnepiger, tak for det;O)) Vi fik skøn mad og hyggede os hele aftenen med sang og dans – det er lidt svært at fortælle om  hvordan sådan en aften forløber, men her kommer et par stikord, gode hundevenner, go mad = hundesnak = rødvin/øl/ Cola/vand = skørehundevenner = festlig dans ført an af formanden for spastiskedansebevægelser Hr. Hembo = Skrålende sang = Mere skrål = SKÅL = Klubsang for fulde hals = KÆDEDANS;O)) = Alm dans = snak = SNAK = SKÅL = meget glade hundevenner = Klubsang med indlagt kædedans = Skål i Shots = Skål i COLA = Skål i vand = Formanden for de Spastiske GB i spagat på hanebjælker = SKÅL = IGEN;O))) Og så var det tid til at gå hjem til bamserne som sov godt i bilen – de blev luftet og vi gik i seng og sov godt alle 4.

 

Søndag var det tidligt op – der blev sendt en venlig tanke til Colaen og vandet der blev indtaget i rigelige mængder – frisk men træt – men sådan er det jo når man danser rundt en hel aften med benspjæt i rigelige mængder!!! FED FEST SOM SÆDVANLIGT!!! Karsten og Drengene blev sendt ud på morgentur – Karsten var jo også frisk, han havde godt nok indtaget en Bailey – han går bedst på Cola – og det indbyggede festgen, ja det har han jo bare;O)) Vi have aftalt at vi først skulle være ude af camping vognen søndag aften så vi behøvede ikke at stresse af sted det var skønt – Magnus fik endnu en overhaling med Bloweren – og så var vi klar – han var godt nok ikke så klar som i går – han var lidt trætmas – han er jo moars dreng og det med at være væk fra moar en hel aften – det tager lidt på bassemand;O(( Nå men vores forventninger til dagen var ikke så store for vores erfaringer med de Nordiske dommere er lidt blandede, Men Men …… Men ….;O)) Vi var 6 hanner i Champ klassen, Habari´s Mawenzi, Knuckelhead Av Le Armann/Loke, Tertzo´s Xukayo/Magnus, Margaux, Kohavens Cico og Herlettas Unik. Og det viste sig at dommer Astrid Indrebø godt kunne lide Magnus – med undtagelse af hans glade hale – men den ødelagde ikke helhedsindtrykket – var hendes kommentar;O!!

 

CHAMP. Klasse søndag:

 

1.p. 1.v., CK KlubCert. Tertzo´s Xukayo

1.p. 2.v., CK Knuckelhead Av Le Armann

1.p. 3.v., CK Herlettas Unik

1.p. 4.v., CK Kohavens Cico

 

Nu har vi jo udstillet et par gange og sådan en bemærkning om den glade hale den fanger man jo med det samme, og sætter forventningerne efter det – væddede også 100 kr. med min søde gemal!! Unghunde, mellemklasse & Åbenklasse blev færdige og Tertzo´s Yanis;O)) vandt åbenklasse – med en haleføring der var en del lavere end den vi kunne præsterer…..;O)…. Vi skulle så ind i bedst i køn og Yanis og Magnus skulle løbe sammen til sidst og jeg vandt…… de 100 kroner og Tertzo´s Yanis løb med en meget velfortjent sejr og ikke nok med så fik han det sidste Cert. og blev dansk Champ. STORT TILLYKKE til Anne og Yanis;O)))

 

De fire bedste hanner Søndag:

 

BIK 1, Tertzo´s Yanis

BIK 2, Tertzo´s Xukayo

BIK 3, Knuckelhead Av Le Armann

BIK 4, Herlettas Unik

 

Fruttie vandt igen Unghundeklassen, og Tertzo´s Tinkerbell/Prinsessen vandt åbenklasse, det var en fantastisk dag for vores Tante Lilla;O))

 

BIK 1, Faviteas Opal

BIK 2, Harthin´s Felicia

BIK 3, Tertzo´s Tinkerbell, m. Cert

BIK 4, Ka Limbo´s Easy Choic

 


BIR Faviteas Opal & BIM Tertzo´s Yanis


Lone og Kurt kæmpe tillykke med Opal BIR to dage - det er da suverænt;O)))
 

Sikken en dag ;O))) Så var der bare at pakke sammen – TAK til den hund og uopmærksomme ejer, der lige skulle lade en liter op af vores telt – så det lige måtte vaskes og stå en ekstra ½ time og tørre……….;O(((( og det var ikke fordi der ikke var træer nok i nærheden !!!

 

Campingvognen skulle tømmes og Anne, Leif & Sisse inviterede på Champagne for at fejre den flotte sejer til Yanis;O))) Endnu engang tillykke søde Anne.

 

Turen gik til Jylland og vi var hjemme kl. 20.30 – godt trætte, men meget glade for at weekenden, sammen med gode hundevenner, endnu engang, havde været en skøn skøn oplevelse – tak til jer alle!!!

 

Og en stor TAK til udstillingsudvalget for et fantastisk arrangement – det var bare super, i kan bare det der!! TAK!!!!

 

Billeder kommer senere!


Søndag den 13/5 2007

Århus Skuet 2007 - Champion klasse Tertzo´s Xukayo/Magnus 1.p, 1. v, CK - 1. BIK & BIM.

Smukke Smukke Easy og Tove blev BIR - Stort knus og stort tillykke til de søde damer;O)))

Mere følger om dagen.

Lørdag den 12/5 2007

National Udstilling i Århus DKK

Ganske kort om dagen idag mere kommer imorgen.

Championklasse Tertzo´s Xukayo/Magnus  1.p, 1. v. m. CK og 2. BIK. Dommer Hassi A. Feyel, DE.

Og...... Tertzo´s Yanis blev BIK 1 og han fik sit 2. CERT og 
blev BIM - et KÆMPE STORT Tillykke til Anne Birgitte og familien med smukke smukke Yanis.
 
Loke og Tove blev 3. BIK og disse 3 hanner var så de eneste der fik et CK ud af 16 hanner.

Og....... så fik Alice og Pers Smukke unghund Afrodite/Fruttie sit første CERT og blev placeret som 2. BIK -  Også et kæmpe stort tilykke med den flotte placering og det fine papir, Fruttie er Alice og Pers eget opdræt;O))).

Per har taget billeder af Magnus de kommer på et senere tidspunkt.

Imorgen tager vi til Århus Skue - det plejer at være vildt hyggeligt og det glæder vi os alle til.

VI SES;O)))

Lørdag & Søndag den 28/29-4 2007

Udstilling i Hillerød & Stestrup

 

Vores tur til Sjælland var faktisk ved at gå i vasken – for Karsten har fået et slemt hold i ryggen – torsdag aften prikker jeg lidt til min søde mand – jeg syntes ikke han er på dupperne – og foreslår at vi bliver hjemme - men nej – kiropraktoren skal besøges fredag morgen og så er han på toppen…….. men jeg kan godt se at han har det af hækkenfeldt til – men han hedder jo Kjeld til efternavn og dermed følger en vis portion stædighed (læs Æsel) – så Magnus bliver vasket fredag morgen og farmand kører derefter til Kiropraktor….. Magnus kommer på trimmebordet og vi gør som vi plejer herhjemme så vi er klar til afgang hvis farmand nu er på toppen i aften. Da han kommer hjem fredag aften og skal bruge rundt regnet 3 minutter på at komme ud af bilen – ja, så kan jeg jo godt se hvad klokken har slået ;O(((( avavav den ryg er bare lige til at putte i seng – men æslet bræger NEJ (læs Karsten;O))) og vi går en tur, for det med at gå, er bare super, for så er det til at holde ud. Vi kommer hjem og beslutningen er taget vi skal til Sjælland – ikke mere snak – jeg får pakket bilen og vi går tidligt i seng – tidligt op, Bamserne og farmand går deres vanlige morgentur i mørket – og så er det tid for at drage mod sjælland – Æslet;O))) (læs igen Karsten) starter bag ved rattet – der går dog ikke ret lang tid før vi bytter og jeg forslår endnu en gang at vi vender om – behøver jeg at skrive hvad svaret var;O)….. min fod finder hurtigt det rette punkt på speederen og vi tøffer mod Sjælland – Vi bliver trods det tidlige tidspunkt overhalet af et par hundetosser, Alice, Per, Bella og Fruttie jeg opgiver at følge med……. det sølvfarvede lyn – vi må mødes på øen. Vi kommer til Hillerød i fin tid og teltet bliver slået op, bord og stol fundet frem så er vi næsten fuld af klar og hvor er det skønt at se alle ens hundevenner igen;O))) – Charlotte Esbjørn har en gave med til mig, det er det flotteste flotte krus med tegninger af 4 hunde hvoraf den ene er en Berner – Tusind Tusind tak Chalotte, for at du er den du er, en rigtig go hundeveninde;O)))). Så er det ved at være tid til at vi skal i ringen – det starter godt Magnus hopper os på ryggen af mig 2 gange inden vi får stillet os op – det lille skarn….. men glad er han og det er det vigtigste når vi er i ringen – vi står som nr. 2, Margaux som lige er blevet Champ. står som nr. 1, Tove og Loke som nr. 3 og Dan og Tonso som nr. 4 – dommeren tager et hurtigt kig med mine øjne værdiger han os ikke et blik – nå, tænker jeg, det var så det……. Vi får lov til at løbe og vi bliver bedømt en efter en – og efter det er humøret steget lidt;O)) Magnus får sin 1. præmie og bliver 1. vinder m. CK – hold da op sikke noget;O)))) alle de andre hanner skal så bedømmes og……. der bliver givet mange bånd i farven blå og gul – dommeren syntes ikke særligt godt om vores hanner!! Vi skal jo i ringen igen, og min mave har det forbavsende godt – Magnus syntes stadig det er sjovt;O)) det kan jeg mærke på ham – han er klar den bette… til at blive 1. BIK vi får også vores første rigtige Cacib, puha der er kommet liv i min mave, den hopper og danser – og det gør Magnus også;O)))) Margaux bliver 2. BIK, Tertzo´s Lanzo Jr. bliver 3. BIK og får sit første Cert. Stort Tillykke til Lene og Lanzo, Mojo fra Sverige bliver 4. BIK. Vi må jo så pænt vente til alle tæverne er bedømt – dem kan han sørme heller ikke særlig godt li, så er tiden ved at nærme sig – tæverne mangler kun senior tæver og Smukke Easy gør det igen  hun er bare så suveræn smuk og bevæger sig som en drøm, og for lige at sætte prikken over dagen ja så bliver Easy og Tove 1. BIK ved tæverne;O)))) Te´løøøøkkkkk – vi skal så i ringe med Onkel Tove og smukke Easy – se det er noget vi ka li – Magnus er stadig i hopla – tænk sig en hel ring, helt alene med smukke Easy – og søde Onkel Tove som Magnus virkelig ælsker højt – dommeren syntes ikke det er nemt – siger han til os – og vi må løbe en ekstra gang frem og tilbage før han har bestemt sig og TaaaDaaaaa…… Dommeren syntes at den fine gule og røde roset skulle gå til Magnus, så Bettemåsen ender med at blive BIR & Smukke Easy bliver BIM – sikke en dag – det gik vist ikke helt op for mig før om aftenen…. Vi må pakke sammen i regnvejr – Og så følger der jo lige en ting mere med når man bliver BIR ved en DKK udstilling – Store Ring ….. Magnus bliver pakket i bilen for ikke at blive alt for våd og vi pakker sammen og bliver meget meget våde – så der må klædes om og tørres hår i en gul tørreklud;O)))) de kan faktisk godt anbefales!!!! – jeg er ved at være meget træt det er længe siden kl. var 03.00 og der er grus i mine øjne – og det med Store Ring …. Men når man har sagt A må man også sige B – så ind i den ring kommer vi og bliver forbedømt – med to meget meget lækre tæver foran os – er Magnus i sit ES og det er ikke det ES jeg syntes om – de tøser er for lækre – det går nogenlunde og han står også OK – og løber da også fint – det er en Italiens herre der skal dømme gruppe 2 – og der er ikke nogen tvivl om hvilke to hunde der er hans favoritter – men de er sørme også flotte og de ser ud til at det med Store Ring – har de prøvet før. Det bliver så vores tur i gruppe 2 til at komme ind på den Røde Løber og LÆS løber for det er det vi gør – Magnus storker af sted efter de 2 lækre tæver i strakt snor med mig halsende bagefter – den italienske dommer plukker de 4 hund ud som skal placeres og vi andre kan gå hjem;O)))) Så har vi prøvet det også – Ræserløb på den røde løber, ja ja – sikke en race repræsentant – kom så ikke og sig at Bernere er dovendyr;O))))).
Og, ja... midt i det hele kommer Karsten med et stykke papir hvor på det står at Tertzo´s Xuakyo/Magnus også har kvalificeret sig til Crufts 2008;O)))))))
Og det er da ikke så ringe endda, sagt på godt Jysk!!!!!;O))))!!!!!
Vi finder vores Hotel og går en dejlig tur med bamserne og får lidt at spise og falder så om i sengen og skal se håndbold – meeeennnn, vi vågner ved at vækkeuret ringer søndag morgen – og så er der en ny spændende udstillingsdag der venter, mere følger om hvordan det gik søndag.

Sikke en weekend.................................... For Bettemås

DKK´s Internationale udstilling i Hillerød Lørdag:

Championklassen Tertzo´s Xukayo/Magnus
1.p. 1. v. m. CK, 1. BIK, m. Cacib & BIR ;-))))) og han kvalificerede sig til Crufts 2008.

DBSK Udstilling i Stestrup Søndag:

Championklassen Tertzo´s Xukayo/Magnus
1.p. 3.v. m. CK, m. Klubcert, 6. BIK. :o))))))

Mere følger, men tastaturet er svært at ramme med begge arme svævende over hovedet!!!!........!!!!!! Hold da op hvor er vi stolte.


Fredag den 20/4 2007

Så er der rette i Links - nye er kommet til, så tag et kig!

Torsdag den 19/4 2007

Puha - så er jeg ved at være landet - det har været en drøj omgang 4 timers søvn natten til lørdag og 3 timer natten til søndag og så en køretur så lang... så lang.... det er ikke lige mig - som har det bedst med 8 timers søvn hver nat;O))) Men nu er man jo blevet til en hundetosse - så der er ikke den ting man ikke udsætte sig selv og sine omgivelser for;O))) Vi startede hjemmefra lørdag morgen kl. grimt vi mødte Alice, Per og Fruttie på motorvejen ved Hedensted - og så gik det ellers syd på - med indlagte tisse/strækkeben- pauser for 2 og firbenede - turen gik fint næsten ingen trafik på motorvejen - MEN da vi kørte fra - skulle vi ud og køre på små tyske bondeveje - op og ned op og ned det gik - men frem kom vi til Erfurt og så smuttede vi lige ind for at kigge på udstillingen;O))) og se de Bernere der var igang - lang tur for kun en udstilling - men så ved vi det til næste gang!! - der møde vi Ole Einer fra Kennel Cafrida i Norge - han var så sød og fortælle om hvordan sådan en tysk udstilling foregår, vi fik set en del hunde og bamserne blev klappet og nuldret i alle ender og kanter. Derefter var der tid for at finde vores små lejligheder som Alice havde fundet til os - 8 minutters kørsel fra messecentret - det kunne ikke være bedre - og jo, det kunne det, for der var klinkegulv i værelserne og så bamserne faldt om med det samme - vi andre fandt trimmebordet og stolene frem satte os uden for - og så var det tid til en slapper og en snak - men det gik jo ikke at sidde der og dovne så børste og kam og blower blev fundet frem og Fruttie og Magnus fik en overhaling begge to - derefter blev Karsten og Alice sendt efter Pizza - for nu var det tid til Tysk Pizza;O)))) Mere hygge og så på hovedet i seng - Karsten og hundene sov med det samme...... men jeg er jo fra landet hvor der er meget, meget, stille både dag og nat - men da klokken var 2 faldt jeg i søvn så de tre timer gjorde da godt;O)) tidligt op og afsted til udstillingen - ingen kø med hunde og folk - vi gik bare lige ind og fandt vores plads - ved ring 25 - stille alle vores ting op i en Dansk Lejr - for så at få at vide at det var tæve ringen - vi havde sat os ved;O(((( nå skidtpyt - jeg fik lige talt med Ole Einer og søde smukke Sargas inden vi skulle ind, jeg skulle stå først så det var godt lige at få et par fif. Ind kom vi og Magnus var i hopla - ingen galop denne gang;O) Men en glad hund der gerne ville i ringen og løbe - og stå pænt - Dr. Hollensteiner tog sig god tid og kiggede og kiggede og der blev griflet ned, så lidt løb igen og så lidt mere griflen - og så fik vi et Vorzüglich og så måtte vi gå ud for at vente på at de andre blev færdig bedømt, så skulle vi ind igen og løbe, løbe og løbe igen for så at blive placeret - Dr. Hollensteiner satte os som nummer 2;O)) i Champion klassen - og dermed var det 1. Tyske Cert hjemme til Magnus. Der var godt nok 2 personer der var meget meget glade, den lange køretur var glemt på et sekund. Der var en chance for at vi skulle ind igen - så vi skulle holde os klar efter at alle åbenklasse hanner var bedømt - det var fuldstændigt lige meget hvad der skete - vi havde fået det vi kom efter - og vi kom ikke ind igen, for det var åbenklasse hannen der vandt og champion hannen blev nummer 2 - så var vores løb kørt!!! Så var det Fruttie og Alice der stod for tur - det gik også fint, for den lille pige;O)) hun blev nummer 3 i klassen, de førte sig frem og der var ingen der kunne se at det kun var Frutties 3. gang hun var i ringen godt gået tøser!!!. Derefter var der bare at vente og vente og vente - for alle skulle være færdigbedømt, kl. ca. 17.00 kunne vi få vores bedømmelser og for at være sikre på at alt var som det skulle være på det vigtige dokument, blev det tjekket og dobbelt tjekket med hjælp fra Ole Einer igen. Så var der bare at sige farvel og tak og få pakket bilerne - og vendt snuden hjem ad. Alice og Per har en fin ny 4 hjuls trækker som kan køre meget stærkt når Alice rammer pedalen - så vi blev enige om at Dodgen med os to gamle bare skulle tulle hjem og så kunne de køre stææææærkt hjem. 1000 tak Alice og Per for en rigtig dejlig hundetur og en stor stor tak til Ole Einer for hjælpen og hyggelig hundesnak.

Jeg laver en ny billedside med billeder fra Erfurt ved lejlighed.

Søndag den 15/4 2007

Vi er lige kommet hjem fra Erfurt i Tyskand, hvor vi har været på udstilling med Magnus - det gik ......... super godt, Magnus fik sit første Tyske Cert, han løb som en drøm;O))) og Albert blev som sædvanlig BB til sidst. Mere kommer senere. Vi er meget meget trætte - det har været en lang køretur frem og tilbage på ca. 16 timer.

Onsdag den 11/3 2007

Idag fylder Tertzo´s Xukayo/Magnus 3 år - vores ælskede lille mås, han er så sød og go som dagen og natten er lang - vi er dig evigt taknemmelig for at vi måtte købe Måsen af dig Ina;-))

Søndag den 8/4 2007

Lige kort, vi har været i Ribe til DKK udstilling Magnus fik en 1.p. blev 2. vinder m. CK og endte med at blive 2 BIK - mere følger en af de næste dage.

Onsdag den 28/3 2007

Udstilllinger Xukayo er opdateret med 2007 og de foreløbige resultater.

Vi holder ferie og hygger det er jo fantastisk vejr.

Fredag den 23/3 & Lørdag den 24/3 2007

Fredag drog vi til Sjælland - Albert & Karsten skulle på Massagekursus til husbehov hos Bente Iversen
www.biodyr.dk - kurset blev afholdt i Roskilde på Landbrugsskolen, da vi kom, var der en glædelig overraskelse, Maj-Britt, Pablo Olsens moar var der også, hun skulle hjælpe Bente - Maj-Britt er uddannet hundemassør også. Kurset lærte Karsten nogen gode begyndergreb - som Albert og Magnus vil komme til at nyde godt af i vores dagligdag - kurset kan varmt anbefales for andre - der var 18 deltagere alle tøser undtagen Karsen så han var lige i sit es;O)))blandt tøser og ikke mindst HUNDE - de fleste andre deltagere ville bruge de tillærte ting til velvære for deres egen hunde og som en føler for om de ville påbegynde uddannelsen til rigtig hundemassør ved Bente.
Albert var nok den hund der havde mest behov for at massagen i det daglige pga. hans dårlige ben, flere af hundene var unge og velfungerende - der var dog en ældre Akita, som havde det godt af en ældre hund at være, den fik laserakupunktur en behandling den tidligere havde fået og som Bente demonstrerede. Bente mente at Albert var den hund der trængte mest til den akupunkturbehandling som hun ville vise holdet - den bestod af laserakupunktur og alm. nåle akupunktur - den bestod af ca. 12 nåle - Karsten havde svært ved at tælle da han HADER nåle og plejer at gå direkte i dørken hvis der er nogen der stikker i vores hunde - MEN farmand var alene afsted og så var det bare med at holde hovedet koldt og det gik - da;O)) Dette afsluttede samtidig kurset - Albert sov hele vejen hjem til Jylland og indtil næste morgen - søndag så vi vores ælskede bamse igen - sprut - sprut - og atter sprut - med fornyet energi - og endnu gladere i hovedet end han plejer at være - så ved i der kender Albert at ALT var charme selvtillid og lækkert hår;O))) Hvis der er nogen der er interesserede i at vide mere om kurset er i velkomne til at maile til os!

Magnus og moar var også med, Fredag hyggede vi med en go gåtur og slappede af på hotellet - Lørdag gik vi også en go tur ved vandet og kørte derefter op til Dan Hansen, Kennel Herletta - der bor Tatoo jo sammen med alle Dan´s andre skønne bamsere - og jeg er jo total vild med den søde søde tæve - og så har hun fået en lille hvalp som ligner Tatoo - og den måtte jeg jo bare se, den var så skøn så skøn - Anne Birgitte Poder og hendes datter var der også, Anne har 3 bernere Balto, Tertzo´s Yanis og Tertzo´s Salsa - så vi fik rigtigt hygget og snakket Bernersnak samtidig med at vi nudrede bamser - det lykkedes os også at kommet et kvarter for sent til at hente Albert & Karsten men vi blev tilgivet ;O)))) Vi gik en dejlig tur inden vi vendte bilen mod Jylland - det vil sige Albert sov i bilen han ville ikke med - SNORK - SNORK;O)))Mandag den 26/2 2007

Yeeeppppeeeyyyyeeeaaaa - sikke meget fedt sne vi har haft - det har været helt vildt .... bare ærgerligt at man skulle på job - torsdag og fredag - ævæv.... og da jeg så endelig havde fri lørdag havde vi isslag hele dagen vi listede ud på tur med hundene - nok den kedeligste tur de har være på - gå i snor hele vejen og kun der hvor far og moar sagde go for det ;O((( men de fik tisset og ordnet det de skulle - så vi kunne gå hjem igen med go samvittighed!!! Søndag hjalp det lidt, så vi kunne komme på en go snetur men der var stadig efterveer - så markerne var ikke til Albert og det syntes han var rigtigt trææls - han stod lige på stedet og hoppede og hoppede det så, så sjovt ud - vi havde selvfølgelig ikke kamera med - vi grinede og grinede af bassemand.

Hundebasserne har været ved Kiropraktor idag - Marianne er så tilfreds med Albert - og det er vi også - det har virkelig hjupet så meget på vores elskede Albertsen - Magnus var bare lige med til et vedligeholdelses tjek - han er fin så fin - moars lille mås!!!

Weekenden 17 & 18 Februar 2007

Lørdag var vi til udstilling i Steppinge, sidst vi var der, var der snestorm - vi var nær aldrig kommet hjem - men denne gang var der bare blæse vejr og bidende koldt, rigtigt Berner koldt !!! Vi havde en skøn dag som jeg havde set frem til i Laaaang tid, der var en del Babyer og Hvalpe der lige skulle dømmes før vi kunne komme igang med hannerne, det var meget rart så var der tid til hygge og snak inden vi skulle igang ;O))) Dommer var Marit Sunde fra Norge og hun kunne ikke li Magnus så vi måtte "nøjes" med en rød sløjfe - og det passede jo ikke fru moar, men hva kunne hun gøre ved det !!! Ikke en hujende papfis - sådan er det jo;O)))) Og hvis man selv kunne bestemme gik det sjove jo også af det - er jeg jo nødt til at erkende!!!! Nå, men dagen var rigtig go for Margaux og Mona vandt åbenklasse og Enzo og Louise blev nr. 2, det blev Margaux der løb med Certet til sidst og da tæverne var ved at være færdig bedømt - ja så blev dagen da bare til en super dag - for Tove og Easy pigen (Easy er senior) blev bedste tæve og derefter BIR det var så flot, at jeg er nødt til at sige at tårene de kom frem i øjnene - Et stort tillykke til Tove og Søde Smukke Easy;O))))) Det var bare kanon!! 

Søndag var vi i Odense til DKK udstilling - vi var lidt matte i sokkerne men Magnus var fuld af klar;O) - vi var jo lidt spændte på dagen - det var Gert Christensen der var dommer - Gert så Magnus første gang da han var 9 uger gammel i brugsen og det har vi holdt lidt sjov med siden, når han har dømt os  -  han har faktisk altid godt kunne li Magnus - men men...... ikke i går, desværre, vi blev nr. 5 ud af 6 hanner i Champ. klassen vi fik en 1.p. præmie og et CK - så vi var da heldige at vi måtte komme ind i ringen en gang til, vi blev smidt ud som den 5. bedste ham, lige inden placering i BIK 1 - 4. Loke & Tove blev BIK 1, et stortstort tillykke til dem, Ooogggg for Louise og Enzo skulle det blive en stor dag igen....... Enzo vandt åbenklasse og blev derefter 4. BIK og han fik Certet;O)))) STORT Téløøøøøkkkkkk!!!!!!

Billeder kommer senere.

Mandag den 29/1 2007

Januar er fløjet afsted - der er faktisk sket en del, men jeg har bare ikke haft tiden til at skrive om det... Sorry! Men en par ting vil jeg dog fortælle om.

Jeg er fuldstændig radbrækket - har endnu engang været på handler kursus ved Gerard O. Sheá - denne gang var det i Jelling så det var jo "næsten" i vores baghave, det var hyggeligt at gense en masse skønne hundetosser som en selv og få flere nye hundebekendtskaber. Magnus var så sød hele weekenden - han har fået nogen gode venner - som han syntes er så søde - der er Mikkel som Magnus mødte første gang vi var til ringtræning i Nim - det var kærlighed ved første blik - de er så søde.... så er der 2 cocker spaniels som Magnus bare syns er de sødeste og sjoveste ... de er vist lige legesyge alle 3 - hvis de blev sluppet løs i ridehallen skulle det nok gå over stok og sten;O))) Og så er der Bella, Magnus er ret vild med Bella .... MEN det eneste Bella har tilovers for Magnus er - se mit flotte tandsæt og gå så væk!!!
Jeg har endnu engang fået meget med hjem - men måske på en anden måde end de andre gange jeg har været afsted - jeg er vist kommet til det punkt, hvor jeg ved, hvad JEG vil - og så er det jo bare at klø på og arbejde videre ud af den vej - jeg har stykket sammen. Magnus er meget træt han ligger og snorker ved mine fødder, moar lille mås.
Vi har meldt til udstilling både i Steppinge og Odense så nu må Magnus vist snart på trimmebordet efter en lang og velfortjent ferie hvor børstning hovedsaligt er foregået på gulvet et kvarters tid et par aftener om ugen, men nu går den ikke længere!!!

Vi har også haft besøg af Jens og Dorthe de havde Wilma og lille Catarina med - Magnus var fuldstændig VILD med Catarina - hun var bare det sødeste sødeste - lille væsen - vi var faktisk lidt bekymrede for Magnus tunge om den ville være slidt op .... høhø jeg nægter at skrive hvor den befandt sig!!!! Albert havde kun en ting tilovers for hende .... din lille mide gå væææækkkkk NU, hvad er det for noget med hvalpe de stjæler ens kødben ... NUL og NIX ikke mit siger Albert - han var faktisk lidt strid - han knurrede af det bette pus, FYFY!! Wilma var fuldstændigt ligeglade med drengene - hun gik ombord i et kødben - gnask gnask det var meget bedre end de dumme drenge!!! 
 

| Svar

Nyeste kommentarer