Nyheder fra Albert & Magnus

Vi VIL há Sneeeeeeeee;O)))

Nyt fra Albert & Magnus

Her kommer så lidt nyt, i ny og næ når hundene oplever noget !!!

Søndag den 31/12 2006

Allerførst 1000 tak for alle de fine Jule og Nytårs  hilsner vi har fået;O))

Vi har haft en skøn jul her i huset - Albert kørte med klatten juleaften - han ælsker altså pakker - så derfor var han jo selvskreven pakkeudbringer... han er så sjov og hygger sig altid - han er altså et livsstykke uden lige.... Magnus lå skiftevis i sofaen og tænkte - hallo storebror du har altså fis i kasketten slap dog af - og når der så var pakker til ham så var han helt på dupperne og havde lige så meget fis i kasketten som sin storebror.... men nulder i sofaen det siger man jo ikke nej til når man hedder Magnus, Nulder, pakker, nulder pakker, nulder, pakker - sikken en juleaften;O)))
 
Jeg havde store planer for min juleferie, som skulle tilbringes sammen hundene - mens farmand var på job - ferie i 11 dage ..... Jubiiiii ...men men ...
1. juledag mente en lungebetændelse at den skulle bo i min krop - og det gør den så stadig - men er heldigvis på aftagende - så jeg når sikkert lige at blive helt rask til på onsdag når jeg starter på job igen.... såååå deeeet!!

Meeeen Sukkertoppen skulle besøges idag - hundebamserne fik en go tur - vi havde skoven helt for os selv - der blev snuset og skrabet, der var julelys i bamsernes øjne - og vi hyggede i 1 1/2 time - vi fik nogen gode billeder af drengene - de kommer senere. Lige nu snorker de, men det varer ikke længe, for lige om lidt begynder deres næser at vibrerer for der er kommet kødben ud på køkkenbordet ...

Vi håber i alle får en forrygende Nytårs aften sammen med jeres hundebørn.

Godt Nytår fra os alle på Højen;O)))

Torsdag den 5/12 2006

Så er der et par nye billeder under Xukayo fra Juleudstillingen i Strib.

Mandag den 4/12 2006

Så er link siden opdateret med nye link;O)) Og nye oplysninger om nye små bamser - der har følt sig glemt, undskyld Svante;O)))) MØS MØS.....

Lørdag den 25/11 2006

Så blev det endelig dagen for vores store Jule udstilling i DBSK - det er en dag der altid er set vældigt meget frem til her i huset - og denne udstillingsdag var jo lidt speciel for Magnus skulle jo udstilles i Champion klassen for første gang - der var tilmeldt 162 hunde - det er MANGE..... og dagen blev også lang.......Men rigtig go - vi fik snakket en masse med en masse skønne hundebamser og ikke mindst dem der nu var i den anden ende af snoren - vi startede hjemmefra kl. meget meget tidligt - det var lige før at mine tre drenge ikke ville ud af fjerene - men de 2 kunne lokkes med hundekiks, det gik ikke med den sidste, men han gav efter til sidst;O))) - vi fik installeret os med alt vores habbengut i en fin hal - drengen i kravlegården, de var rigtigt på dupperne - vi fik spist morgenmad med Helle, Peter, Dorte og Jens. Kl. 10.00 gik det hele igang - i hannernes ring skulle der lige dømmes 30 babyer og hvalpe først;O)) Og det tager lige lidt over 2 timer at bedømme sådan en flok små bamser - så vi måtte pænt vente til efter den store Julefrokost med at starte hannerne op i ringen - jeg var vist lidt rastløs under frokosten og forlod den også hurtigt - fik luftet bamserne og gjort Magnus klar - jeg har det bedst hvis der ikke bliver alt for meget stress på - det skal helst gå stille og roligt - så vi var bare fuld af klar da de andre kom ind med tykke maver og favnen fuld af pakker fra det store lotteri som Pia Brydesø havde stablet på benene det var HELT vildt flot;O))
Så blev det endelig vores tur der var 6 hanner i Champ. klassen og så lille Magnus - dommeren var Angelika Finke - Meyer fra Tyskland - vi fik løbet en del og Magnus var klar..... så det gik over stok og sten - der blev sorteret fra mens vi løb og lige pludselig var vi kun 4 tilbage, så begyndte pulsen at stige lidt ekstra og jeg må jo sige aaaaaattttt - vores debut blandt de store drenge var ikke var så ringe endda ..... Magnus fik en 1.p., og blev 3. vinder, m. ck - det var bare så flot - jeg er så stolt af min bettemås, han er begyndt at syntes det er sjovt at  komme i ringen og så er vi hvor vi skal være;O)))

Champion klasse Hanner:
Nr. 1 - Herlettas Tonso
Nr. 2 - Kohavens Cico
Nr. 3 - Tertzo´s Xukayo
Nr. 4 - Knucklehead Av Le Armann

Derefter var der bare at vente og hygge - for der var lige 49 hanner der skulle bedømmes før vi kunne komme i ringen igen - det blev en laaaaaang eftermiddag - men vi fik set en masse hanner -og det var jo rart. Endelig blev det tid og vi kunne komme ind igen - vi kunne lige være i ringen - alle med CK - og dommeren ville have at vi skulle løbe - det må have set sjovt ud - for vi skulle sætte igang samtidigt for ellers kunne det ikke lade sig gøre - vi blev ikke placeret i BIK - men hvad gør det når man blev nummer 3 i Champion klassen for første gang - Jubiiiiiiiiiiii. TAK il alle for en skøøøøøn dag - der endte med Burger King mad i Erritsø - og det var godt at Helle og jeg var sultne - der var nemlig sket en stor ulykke på Motorvejen ved Hedensted - og den var vi landet i, hvis vi ikke havde været sultne - så tak sultne mavser og højere magter for det!!! Her komme lidt resultater:

Åbenklasse hanner:

Nr. 1 - Herlettas Unik
Nr. 2 - Tertzo´s Yanis
Nr. 3 - Møllevangen´s Merlin
Nr. 4 - Von Pedersens Jalte

BIK:
Nr. 1 - Herlettas Tonso
Nr. 2 - Herlettas Unik, Cert
Nr. 3 - Tertzo´s Yanis
Nr. 4 - Bangshåbs Bogart

BIR - Harthins Felicia
BIM - Herlettas Tonso

Billeder kommer senere.

Lørdag den 11/11 2006

Allerførst 1000 tak, for alle de søde mails vi har fået i ugens løb - hvor er i søde alle sammen;O))) 

Jeg har skrevet Magnus kritik af (jeg kan ikke få den puttet herind i scannet form;O(()) fra Herning - så her kommer den, med de samme stavefejl som på selve dokumentet.

Uutstanding male, super condition, super type, good substance allover. Very nice profile. Excellent expression, colours and design. Good balance in the head, nice breastbone and body, nice coat and feet, good angulations, outstanding coaut, moves with a lot power..

Dommer: Monique Van Brempt, Belgien


Lørdag den 4/11 2006

Så er vi, Magnus og jeg hjemme igen efter DKK udstillingen i Herning - Karsten havde nemlig lavet en brøler og givet Sascha fri - UPS - så han kunne ikke komme med;O( Men sammen med Onkel Helle lavede vi en tøsetur istedet - og det viste sig, at det ik var så ringe endda!!!
Vi var 14 hanner i åbenklasse, dommer var Monique van Brempt fra Belgien, og Daaaahhdaaaaahhhh
Tertzo´s Xukayo/Magnus fik en 1.p blev 1. vinder m. CK og derefter blev vi 2. BIK og Magnus fik sit sidste CERTIFIKAT, så han nu er blevet Dansk Udstillings Champion.
Jeg er bare så glad og stolt over min (vores) bettemand - han er bare sådan en sød og skøn og dejlig hund, og at han så samtidig er smuuuukkkk det er da en fantastisk sidegevinst - ja ja jeg ved jo godt at han er verdens smukkeste (undskyld Albert sammen med dig;O)) men at han nu er Dansk Udstillings Champion, hu ha det havde jeg ikke drømt da vi hentede ham ovre ved Fru Olsen.
Loke blev 1. BIK og Tertzo´s Disney/futtemand blev 3. BIK. Magnus undskylder mange mange gange Futtemand, men han ville bare såååå gerne være som dig, altså en rigtig champ;O))))

Der kommer desværre ingen billeder - for Karsten var jo på arbejde!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nyt på siden med udstillinger Tertzo´s Xukayo.


Lørdag den 28/10 2006

Ja så blev der lidt tid;O)) det har været lidt sløjt og det er altså ikke fordi hundene ikke oplever noget – tværtimod – det er jo sådan at ligeså snart vi har fri – ja så vil vi jo være sammen med vores hundebamser og så er der jo ikke så meget tid til at sidde foran computeren og skrive om oplevelser!!! Men her kommer så lidt om hvad vi har lavet siden sidst!!!

 

Års Udstillingen 2006

 

Vi drog til Års den 14. Oktober til DBSK udstilling – og der var bare så mange Bernere tilmeldt så det var helt vildt – der var så mange hvalpe og Babyer uhaa man fik helt krilder i mavsen, Magnus stillede i Åben klasse der var tilmeldt 20 hanner og jeg skal lige love for at vi fik løbet og løbet og løbet igen – vi pustede og pustede – altså os to benede hundene klarede det jo i fin stil – Magnus  fik en 1. Præmie og blev 2. vinder m. CK, og derefter gik vi hen og blev 3. BIK – Dommer Eva Borg smed simpelthen 3 Champ. hanner ud – så der kun stod Herlettas Tonso tilbage som Champ, og derefter kom så Herlettas Unik som fik Certet og så os, så det ;O)))) Herlettas Tatoo blev 1. BIK ved tæverne så det var bror og søster der dystede om at blive BIR & BIM – tøsen vandt;O))).

 

Magnus er helt vild med Zola han syns hun er så søøøøød og ville hvis han selv kunne bestemme have kysset med hende hele dagen – men Pappa Disney, alias Futtemand - var med til at passe på Zola så den gik ikke ;O))) Zola løb så fint i ringen og førte sig frem som en rigtig lille prinsesse – sikke nogen bevægelser man bliver helt misundelig!!!!!

 

Vi drog videre op til min moar som serverede lækker flæskesteg ;O)) dagen efter var der dømt strandtur – Vesterhavet SKAL altid besøges når vi er hjemme – det har været sådan en stor del af min opvækst og så ligger det jo lige i baghaven – og bamserne elsker det, selv om de var godt trætte fik de lige et nyt skud energi – da de kunne lugte vandet;O))) Og vi fik en del gode billeder oveni…..

 

Albert har besøgt Mette Massør i Kolding – Mette masserede Albert da hun var under uddannelse så Albert kender godt Mette – og han er bare så glad for hende – han fik en ordentlig tur og Magnus var med som reserve når Albert skulle have et lille pusterum – Magnus syns også at Mette var søøøøøddd;O)))

 

Jeg (Karsten var med som ekstra huske hjerne)  har jo været på Handler Kursus ved Gerard O`Shea – 1. gang den 23/24 september i Nim, og det var bare sådan en stor oplevelse – men hårdt arbejde for der er godt nok mange dårlige vaner der skal ligges på hylden og erstattes med nye indlæringsprincipper, vi har fået en masse fantastiske værktøjer til at arbejde med – og dem var jeg jo så nødt til at få afprøvet og udbygget i den forgangene weekend i Ringsted, hvor Gerard var i DK igen og afholdt et udvidet kursus – så nu er det bare at klø på, så vi også kan bruge det vi har lært når vi går i ringen og der er knald på, det bliver det sværeste for jeg er et stort vane menneske, og falder nemt tilbage til det der falder mig mest naturligt – så det kommer til at tage tid – men Rom blev jo heller ikke bygget på en dag;O)) Så det kan være at vi skal til en masse skuer i det nye år for at lære.

 

Jeg er så småt begyndt at tænke på Herning – det er jo lige om snart – så Bettemand kommer lige en tur på bordet i morgen efter svømmeturen – så kan han lige få en tur – det er nu ikke meget der skal ordnes – så det er jo skønt.

 

Glæder os til vi ses i HerningMandag den 16/10 2006

Resultat fra Aars udstilligen er sat ind under udstillinger Tertzo´s Xukayo - der kommer mere i næste uge;O)))

Fredag den 13/10 2006

Her sker ikke så meget for tiden, da jeg har død travlt på arbejdet - men nu burde lyset være at se forude - det glæder jeg mig vildt meget til;O))
Siden vi var afsted på handler kursus den 23./24. sept. har træningen af Magnus været sat på standby.... Jeg var så "heldig" at falde direkte ned på mit haleben (og det var IKKE Magnus skyld), siden har jeg været "lidt" hæmmet i mine bevægelser;O(((( og har stået en del op på arbejdet ...... det med løb har været en by i Rusland - og det er jo selvfølgelig gået ud over bettemand - så det bliver "spændende" at se hvordan han teer sig i ringen i morgen - den lille skattebandit - for vi plejer jo at træne lidt hver dag - og den sjove del af træningen hvor vi rusker i dummien - som Magnus jo syntes er vildt fedt... at få lov til at vinde den og så dræbe den og derefter løbe hen til moar for at vise at den er DØD, og derefter at lege ruskeleg igen, for den var nok ikke helt død alligevel.....;O)))med moar i den anden ende - det mangler vi så meget - så øvøv..... Vi prøvede ringtræning i Tirsdags, MEN vores søde, dygtige og absolut fantastiske ringtræner Kirsten var forhindret og der var en ny dame der skulle tage over, ja ja ... så har vi prøvet det - KIRSTEN vi håber du kommer på tirsdag. Onsdag og torsdag var jeg igen slet ikke i tvivl om hvor min R.., var placeret på kroppen, men idag går det bedre - Heldigvis.....
Nå bamserne sover - Magnus er træt efter en morgen med bad og tørring og børstning og klip, så nu er der ro en time eller 2.

Glæder mig vildt til i morgen alle de Bernere på en gang fedt- vi ses;O))))

Vi har forøvrigt fået vores bamser tjekket for hjerteorm og prøven var negativ - så det var dejligt -de havde ingen symptomer, det var efter en snak(mail) med Charlotte Esbjørn som har haft det inde på livet med hendes bamser, at jeg besluttede at det skulle være - hellere safe istedet for sorry;O))

Søndag den 1/10 2006

Jeg har sat et nyt billede under Albert billeder og lavet nyt link til Gio og Leopold.

Søndag vågnede vi op til den skønneste morgen - solen skinnede og lyset sagde bare "efteråret er på vej" - så... vores morgen gåtur gik til Sukkertopen v/gl. Rye - der er bare så smukt - denne gang måtte vi blive på stien rundt om åen - for min bagdel og ryg er stadig øm efter mit styrt sidste weekend;O(((  Drengen er vilde med at komme i skoven - de tøffer afsted med næsen i jorden og læser alle de mails der ligger og venter - de bliver så trætte på den gode måde efter sådan en tur....
Hjemme igen - stod den på morgenmad og så sov Albert & Magnus et par timer - da de vågnede havde deres farti været i Brugsen og Vupti.... der lå to kødben på bordet!! Behøver jeg at sige at der kom julelys i de små bernerøjne.... De gnaver så det knager helt op i hjernen - det er jeg sikkert på!!! for når jeg holder hånden ligeså stille på hovedet af Magnus når han gnaver - så ryster det ret kraftigt;O)))...Det lille pus!!!!

Jeg er stadig ikke færdig med at sortere i billederne fra udstillingerne på Sjælland!!! Men jeg har da fundet ud af, at der er billeder af alle de andre hunde der vandt deres klasse, bare ikke af Magnus da han vandt åbenklasse i Ballerup....UPS... der stod jeg vist og snakkede sagde KK og fik røde øre;O))))

Onsdag den 27/9 2006

Så er der lidt nye billeder under Albert - fra vores sjællandstur.

Tirsdag den 19/9 2006

Så er vi hjemme igen efter et par dejlige dage på Sjælland - vi drog afsted kl. meget grimt lørdag morgen, for at udstille i Viby hallen - der var tilmeldt 82 bernere og dommeren var Gunnel Holm fra Finland. Der var 16 hanner i åbenklasse alle danske;O)) Dommeren kunne ikke li Magnus - så vi var hurtige færdige, en rød sløjfe og det var så det;O((( - så I der kender mig ved at det ikke passede ind i fruens kram, så bliver hun til en sur kælling og siger ting om nordiske dommere som hun var nødt til at æde i sig igen søndag;O))) For der gik det over stok og sten igen - Vi var klar til en gang ringtræning søndag i Ballerup, ringtræning pga. det med de Nordiske dommere og deres smag!!! der var tilmeldt 67 Bernere dommeren Rainer Vuorinen var også fra Finland - og lige nu kan jeg ikke finde mit katalog - så det med antal i åbenklases må vente til det dukker op igen!! men Magnus og jeg kæmpede en brav kamp - men Karsten på sidenlinien - han kan jo sagtens stå derude og sige snak med ham og komme med gode råd...om dit og dat ;O)))) men det korte af det lange er Magnus/Tertzo´s Xukayo fik en 1. præmie og blev 1. vinder m. CK, så armene kom vi vejret og Magnus fik mange mysser af moar - JUBIIII, og så blev vi 6 BIK, efter 4 Champ. hanner og så unghunden Nandi som fik Certet. Et stort tillykke herfra det var flot;O))) han er en super hund!!!

Glemmer helt at skrive at Tertzo´s Lanzo Jr. stod bag os - også et stort tillykke til Lene.

Lørdag vandt Tertzo´s Yanis åbenklasse og løb med Certet, Møllevangens Merlin blev nr. 2 i åbenklasse og Tertzo´s Lanzo Jr. nr. 3, Margaux blev nr. 4 et stort tillykke til dem alle!!

Og så blev min yndlingstæve Dansk Champ. Lørdag - Herlettas Tatoo - Teløk til Dan og Tatoo.

Det var alt herfra lige nu, der kommer billeder senere - der er vist 350 jeg skal igennem!!! 
 
Mandag den 28/8 2006

Så er sat flere billeder ind under Brøndby 2006 - og under Tertzo´s Xukayo et par billeder af Lady og Magnus.
 

Lørdag den 12/8 2006

Jeg har oprettet en mappe med billeder fra 4 dages udstillingen i Brøndby - der er billeder fra de første 2 dage der kommer flere.

Her de sidste dage har vi set på 2 skønne kuld hvalpe - i torsdags var vi ovre ved Arabella og se hendes smukke hvalpe der var 9 stk og de var 8 uger og klar til aflevering - de var bare så nuttede og skønne lige til at tage med hjem - men de var solgt alle sammen - på nær en som skulle blive boende hos mor Arabella - vi er så heldige at den lille pige skal gå til ringtræning så vi kan rigtigt følge hende - og Magnus vil ælske hende - det ved jeg;O))))

I går var vi så oppe og spise den skønneste flæskesteg ved Helle og Peter (Pa-di Sinclair) og se Lillans smukke smukke hvalpe - de var kun 2 uger, så det var kun en kigger i døren - tænk hvis man kom med en baksille der ville gøre dem syge - det ville vi aldrig tilgive os selv - de er jo små og sarte - og det varer jo ikke så længe før man kan kramme og nuldre - 2 uger til så er de krammeklar;O) Lille Zola er altså bare en charmetrold hun sitter på sin mås og kigger på en med de mest bedårende øjne og når man så vil nuldre hende - ja så haps ..... så skal vi godt nok lege - de små tænder ...avav...den lille skønne bandit. Disney futtemand er en rigtig bølle en IPO hund af værste kaliber..... høhø - Nåååh.... Nej.... han er bare en kælegris af de helt store - der deler mysser ud til fremmede damer .... ja det var mig der var heldig;O))) og Ternepige...... ;O)))) øjne så store som tekopper - man svømmer simpelthen væk i dem -man sidder bare og kigger på hende.....og hun kigger tilbage som en anden prinsesse charme - charme - og atter charme..... og så er hun drægtig... hun var blevet scannet tidligere på dagen - teløøøkkkkk;O))) Moar Lillan - fik hvalpene serveret af moar Helle - så hver enkelt blyp fik hvad den skulle have af mælk - bagefter blev de vejet og puttet i kassen igen og så var der ro - sove - spise - sove - spise - sikke et liv - man ka da blive helt misundelig.
Vi var sent hjemme - og skulle tidligt op til svømning med vores bamser - det blev til en go tur for begge drenge - da vi kørte hjem regnede det bare helt vildt og det fortsatte så de næste mange timer - godt at man ikke er festivalgæst under bøgetræerne i Skb.

Vi går og tripper Magnus skal jo parres med Lady fra Kennel Brydesø i nærmeste fremtid - vi er vildt spændte - og nu varer det nok ikke så længe - den første blodprøve blev taget idag - men det var ikke nu .... måske mandag el. tirsdag. Mere kommer når tid er;O))))


Tirsdag den 1/8 2006

Så er vi hjemme igen efter 5 dage på Sjælland - 4 udstillingsdage i Brøndby - bamserne er meget meget trætte - men de har været så seje, for der har været sååååå varmt, alle dage undtagen fredag, hvor det småregnede næsten hele dagen - vi har rigtigt hygget os i vores "campingslejr" rundt om ringen - med gamle og nye hundevenner og fået snakket en masse hundesnak;O))) både på dansk og udenbys!! 

Vi lagde ud Torsdag med 66 tilmeldte Bernere dommer, Jens Ramsing DK, 19 tilmeldte i Åbenklasse hanner - 9 udenlandske hanner og resten danske.

Tertzo´s Xukayo 1.p. 4.v. m. CK 

BIK 1 : Canis Major Degli Orsi Di Berna (italien) 
BIK 2 : Knucklehead Av Le Armand/Loke (DK)
BIK 3 : ?
BIK 4 : Atelier´s Drosselbart (Finland)
BIK 5 : Møllevangen´s Merlin (DK)
BIK 6 : Tertzo´s Xukayo (DK)

Fredag var der 80 tilmeldte Bernere, dommer Donna M. Cole fra Canada, 19 tilmeldte i åbenklasse hanner - 10 udenlandske hanner og resten danske.

Tertzo´s Xukayo 1.p. 3.v. m. CK -  bedste danske hanhund i Åbenklasse.

Faviteas Leopold fik en 1.p. 4.v. m. CK - så Leopolds mor Britta og jeg var, 2 meget glade og stolte danske piger den dag;O)))

BIK 1: Knucklehead Av Le Armann/Loke (DK)
BIK 2: Berner Højens Gauthier (DK)
BIK 3: Canis Major Degli Orsi Di Berna ( Italien)
BIK 4: Atelier´s Drosselbart (Finland)
 
OG.... SÅÅÅÅÅÅ......
Blev Smukke Søde Knucklehead Av Le Armann/ Loke, Bedst i gruppe 2
i store ring - et kæmpe stort tillykke til onkel Tove og Jørgen med Loke bamsen.

Lørdag var der 96 tilmeldte bernere, Dommer Diane T. Anderson (US) 20 tilmeldte i Åbenklasse hanner 9 udenlandske hanner.

Tertzo´s Xukayo 1.p.

Faviteas Giovannie blev 4.vinder m. CK og dermed bedste danske hanhund i åbenklasse den dag, så der var det far Carsten der ikke kunne få armene ned;O))

BIK 1: Sennetas Benefit Called Ben (DK)
BIK 2: Atelier´s Drosselbart m. CERT (Finland)
BIK 3: Apoletano´s Kvatro (Norge)
BIK 4: Sargas Av Milkcreek (Norge)
BIK 5: Tertzo´s Disney (DK)

Og så blev søde og dejlige Herlettas Tatoo BIR, et stort tillykke til Dan Hansen - hvis hun bliver væk en dag - så led endelig ikke her på matriklen... - for jeg er slet ikke vild med den skønne skønne pige;O))))

Skriverierne blev afbrudt af et ordentligt tordenvejr - men nu er vi klar igen.

Søndag var der 82 tilmeldte bernere, dommer Peter van Montfoort, Holland. 22 hanner i åbenklasse 9 udlændinge.

Tertzo´s Xukayo 1.p. 4.v. m. CK, og endnu engang bedste danske hanhund i Åbenklasse.

Prima-Sennen´s Silas Von Zandra (DK) blev nr. 5 m. CK i åbenklasse.

BIK 1: Senneta´s Bennefit called Ben (DK)
BIK 2: Apoletano´s Ozzy El Hombre De Hundo(Norge)/CERT.
BIK 3: Apoletano´s Kvatro ( Norge)
BIK 4: Knucklehead Av Le Armann (DK)

Apoletano´s Ozzy er bror til Helle og Hans Peter Sinclairs Terne, Albert og Magnus æælsker Terne meget højt;O))) 

Sennetas Bennefit Called Ben blev nr. 2 i gruppe 2 i store ring, stort tillykke til Kennel Sennetas. 

Jeg håber alle resultater er korrekte - Karsten som plejer at være en pålidelig resultatskriver - var vist påvirket at varmen og fik ikke det hele med - men der er gode billeder ;O))) det var vist sjovere...... og de kommer senere jeg laver en side med billeder fra Brøndby.

Det var så det.... en lang og fantastisk weekend som vi ikke glemmer - vi vil gerne sige tak til alle de søde bernere og deres mennesker der var mødt talstærkt frem og gjorde disse 4 dage til noget helt specielt;O)

Og så vil jeg slutte denne beretning med at fortælle at Albert alle dage blev BB (bare Bedst) Karsten og Albert løb en runde som de plejer... når alle vi andre var færdige, de er nogen rigtige "sjow dyr" begge to og vi klappede og klappede af de skønne bamser i ringen;O)))). 

Er der rettelser så skriv endelige til mig så retter jeg det.Torsdag den 13/7 2006

Nyt under Tertzo´s Xukayo/Magnus stamtavle. Magnus højde er skrevet ind. Magnus har været på vægten han vejer idag - 60 kilo. Han er ikke tyk - men sprængfyldt med muskler - Dyrlægens ord;O) men jeg syntes at det må være grænsen - for hvad han skal bære rundt på, så nu er de ekstra guffer altså skåret væk - for en stund.

Mandag den 3/7 2006

Bornholmstur
.... ja, så er vi landet igen på vores elskede matrikel i jylland - bamserne sover og sover de er meget meget trætte af alle de oplevelser og indtryk de har fået indenbors i de sidste 3 dage - vi har haft en forrygende tur - vi ankom til Bornholm Fredag ved 14 tiden og kørte direkte ud i skoven hvor vi skulle bo - et skønt sted - derefter gik turen ud i bornholms natur og der er SMUKT på Bornholm. Lørdag gik det løs med udstilling DBSK i Rønne - der var rekord stor tilmelding dette år 48 hunde Lørdag - 17 hanner hvoraf der var tilmeldt 9 i åbenklasse, der var vildt varmt og jeg var lidt spændt på hvordan Magnus ville tage varmen for han er ikke godt til at takle varmen, men.... 
JUBIEEEE Se lige her...........

Tertzo´s Xukayo/Magnus 1.p, 1.v, CK, BIK 3, CERT.

Så vi er vildt glade - nu har bettemand 2 x CERT og han er lige fyldt 2 år i April. Jeg blev bare så glad så glad - det er jo det vi kæmper for, at han en dag skal blive Dansk Champ.

Lørdag aften var vi til Tertzo´s Disney´s 6 års fødselsdag på Camping pladsen i Rønne, vi havde en skøn aften i Helle og Peters "campingsvugn", bamserne fik rugbrøds lagkage (fordi Albert ikke spiser hvidt brød) med frolic for Disney æææælsker frolic, han kørte med klatten hele aftenen hentede sko og taske, se hvor dygtig jeg er... og ville også tage en stor vanddunk men... der sagde onkel Helle nix det må du ikke futtemand. Jeg gik en dejlig tur med Tove og de tre skønne bamser de har, og jeg fik lov til at gå med Loke, som samme dag blev BIM. Søndag var vi klar til kamp, og jeg var vildt nervørs da jeg stod op, for tænk nu..... men lige pludselig var nervøsiteten væk, ved ikke hvorfor eller hvordan, vi skulle have en en skandinavisk dommer og de plejer ikke at være så vilde med Magnus og jeg fik ret det blev til en 1.p og han blev 3. vinder, intet CK men sådan er det - Magnus vil jo altid være Mors smukke søde og dejlig dreng hvad enten han får CK eller ej. MEN vi er VILDT glade for vores CERT.... Vi fik hvad vi kom efter et CERT. Albert og Magnus var så søde hele weekenden - selv om der er krudt i måsen på  Albertsen tog han det i stiv pote. Vi drog hjem med færgen søndag aften kl. 20.45 og vi var hjemme igen på højen kl. 2.00 SNORK SNORK.......

PS... Lørdag eftermiddag aftalte Jeanette,Von Pedersen Nestor/Malik´s mor og jeg at i morgen søndag var det deres tur til at få certet, og det fik de;O))) de blev BIM det var så flot for Malik havde nemlig været syg først på ugen og var ikke helt på toppen - så tag jer i agt ... for vi piger kan et og andet med aftalt spil;O))))))

Der kommer billeder senere der er kun 240 at vælge imellem, min søde mand er jo en ivrig fotograf når vi er afsted - men det med computeren bagefter nej nej .. det gider han ikke.... den skarn.

Fredag den 23/6 2006

Idag er en STOR dag - Albert fylder 5 år - vores altid glade, søde og kønne bamse;O)))) imorgen holder han fødselsdag fest - Terne, Lillan og Disney futtemand kommer og spiser kage - sammen med Helle og Peter. Hip Hip Hurrar;O)))))))))

Mandag den 19/6 2006

Der er et par nye billeder under Albert og Tertzo´s Xukayo/Magnus. Magnus viser hvad hans mening er om alt det udstillingshalløj, høhø...

Søndag var vejret bare så dejligt at jeg slet ikke havde lyst til at sidde ved computeren ..... men iaften er det simpelthen så lummert at jeg ikke kan andet end at sidde stille, bamserne sover - gåtur bliver det først til senere - når der er koldere;O) Karsten er inde og træne hvalpe i DCH, de tager den også med ro. Nå lidt om weekenden - det var jo dejligt at være i Aalborg - go stemning men desværre ikke særligt mange hunde ;O(( Sæt nu kryds i kalenderen næste år - det er slet ik så ringe at udstille i Aalborg - og det er jo ikke længere væk end når vi andre tager til Hillerød!!! Og så kan i osse lære hvad træls betyder!!! Men det korte af det lange eeerrr, vi havde en vældig hyggelig dag igen igen .... 

Lørdag den 17/6 2006

Dagens resultat fra DKK udstillingen i Aalborg - Kort!!! der kommer mere om dagen i morgen samt billeder.

JUBIIIIIIIIIIIIIIIIIII;O)))))

Tertzo´s Xukayo/Magnus 1.p, 4.v. m. CK, i Åbenklasse - dommer Lisbeth Utke Ramsing, DK.

Fredag den 16/6 2006

Fridag ... Jahhh, der er mange måder at holde fri på;O) - Vi var oppe kl. 6.30 - gik tur med bamserne, derefter skulle Magnus vaskes det kunne gøres udenfor JUBII, derefter tørres, børstes, klippes lidt i, børstes igen, klippes lidt i, børstes igen .... man kan jo blive ved jeg vader rundt om det trimmebord - børster klipper og kigger - retter til - og det er lige meget hvad jeg gør - så ER HAN ALTSÅ BARE DEN SMUUUUUKKKESTE I HELE VERDEN;O))) min bettemand;O))) han er så sød, smuk, blid og dejlig at det er helt til at få tåre i øjnene over...Og tænk sig så er vi så heldige at vi har 2 ;O))))... Albert er jo vores først "fødte" Berner - han er fars dreng - men men ..... Mor er det næstbedste i verden - han er en rigtig hyggefis - vores bamser er så søøøøddde, Albert skal selvfølgelig også med til Aalborg - han bliver ikke udstillet - men hvor ville vi gerne;O))) han er jo lige så smuk som Magnus, Ja ja - hvis det er far der taler er han jo smukkest - men nu er det mor der skriver dette og så er de næsten lige smukke;O))) NU vil jeg gå ud og give mine elskede bamser en "tandbørste", det er de vilde med.....

Tirsdag den 13/6 2006

HVOR ER MIT BERNERBLAD?????
Jeg kan godt sige dig hr. post aflever ved kasse et - og det må gerne være snart;O)))))

Så er vi ved at gøre klar til udstilling i Aalborg - Men vi har det meget varmt alle 4 - Magnus er ikke go til varme - men det var Albert heller ikke i den alder - det er blevet bedre med årene - så vi krydser fingre for at bettemand lærer at takle det varme vejr;O) Vi tager en lille tørn med pelsen hver aften ved 21 tiden - i haven... det er noget han kan bruge.
Der kommer ikke særlig mange Bernere til Aalborg kun 58 stk. Jeg håber de fleste er tæver så vi ikke skal vente så længe;O))) de siger det bliver varmt i weekenden også - men vi må ikke klage nu er sommeren jo endelig kommet - vi må bare gøre det så behageligt for vores bamser som muligt!!!

Søndag den 4/6 2006

2 nye billeder fra klubudstillligen Lørdag er lagt ind under "billeder Xukayo" - der kommer et stykker til.

Svømning igen igen;O) Ja hundebasserne svømmer en del, imorgens kørte vi til svømning igen, hundene er bare så vilde med det vand, Albert svømmer 2 gange om ugen, 60 omgange hver gang og Magnus er i baljen 1 gang om ugen, Magnus svømmer i weekenden når jeg har mulighed for at komme med i svømmehallen, lige nu svømmer han 30 omgange han skulle gerne op på de 60 omgange også, de ekstra omgange kommer på lidt efter lidt - så han ikke overanstrenger sig. Han er blevet meget bedre til ikke at lave de Kæmpe store bomber, Jubiiii men bombe det skal der være ;o). Vi er lige kommet hjem fra vores eftermiddags tur op på højen - der er kommet en is/pølse/kaffe og kage vogn - så nu er der dømt is på vores weekendture hundebasserne får en "bamseis" det er noget de ka li, de heldige asner..... jojo vi får skam også en is - for her i huset er is noget vi rigtigt godt ka li;O))))

Mandag den 22/5 2006

Jeg har lavet lidt om på Tertzo´s Xukayo´s stamtavle side og sat et nyt billede ind også.

Weekenden den 20-21 Maj 2006.

Så er vi hjemme igen - efter en dejlig og halvkold Klubudstillings weekend på Bøssøre Strand Camping, med indbygget klubfest Lørdag aften - der var masser af god mad og ditto musik - vi spiste sammen med Pia og Tommy, Tove og Jørgen og vi fik snakket om vores bamser og hyggede os - bagefter spillede Tommy, Karsten og Pia vist nok billiard og drengen fik høvl af Pia høhø....
Udstillingen gik således for Tertzo´s Xukayo/Magnus som blev udstillet begge dage.
Lørdag var der 25 hanner i Åbenklasse - hele ringen var fyldt med store hanbamser - Magnus fik en 1. præmie og et CK - der blev givet 13 CKér.
Søndag var der 26 hanner i Åbenklasse - Magnus fik en 1. præmie og blev 3. vinder m. CK - og det var så det - men vi er meget meget, stolte og glade over at bettemand igen fik så fin en placering og så blandt 26 hanner i Åbenklasse. Hunde basserne er meget trætte og ligge lige nu og snorker og kender jeg dem ret blvier de ved et godt stykke tid endnu. Der kommer billeder fra Lørdag - Søndag drillede vores Kamera så der er ingen billeder fra Søndag desværre!

Torsdag den 18/5 2006 Senere

Jeg har lige fået den glædelige nyhed at Tertzo´s Xukayo/Magnus er blevet Avlsgodkendt - det kribler helt i maven;O) Og det er også holdt op med at regne!!

Torsdag den 18/5 2006

Det regner og regner og regner;O((((( - jeg har ellers intet imod regn - men lige i de her dage syns jeg at det ville være vildt skønt hvis det var tørvejr - vi skal jo til klubudstilling på Bøsøre Camping, og det ville da være rigtig træls hvis det hele drukner i regn. Alt er ved at være klar til at blive pakket ned - Magnus bliver først vasket i morgen tidlig som han plejer - han er forbørstet - det var nemt denne gang - det er jo ikke mere end 14 dage siden vi var afsted sidst - så han skal bare klippes lidt rundt om poterne - der klarer vi i morgen også. Vi tager afsted alle 4 - Albert skal med som den hyggehund han er - der plejer jo at være mange der gider klappe og nuldre og det er jo Alberts hit.

Søndag den 14/5 2006

Albert er meget meget træt......han var ude og svømme i går - sammen med Terne - de var godtnok i bassinet hver for sig - men jeg er sikker på at Albert syntes at vandet duftede extra godt;O) Albert svømmede 50 omgange og Terne lavede mange flotte bomber lige til et 10 tal.
Bagefter fik vi isvafler i Ry - umnnnn de var gode - men det kan være lidt svært at balancere med en isvaffel - med 4 kugler, softice og guf og så vores Bernere i snor - ihvertilfælde når Terne og Lillan går lige ved siden af - høhø - drengene syns det var meget bedre end is - og der var mange nye mails i Ry som skulle læses - af alle 4 bamser - Magnus fandt et træ med buske omkring og stak hovedet ind i busken ... det skulle han ikke have gjort - Der var myrer i den busk - så mor og "tante" Helle måtte til at fiske myrer ud af øre og pels - men fluks de var væk var han klar til at drille Terne igen - den lille bandit. Albert syns bare at det var den bedste dag, i hele verden, tænk at få lov til at gå tur med 2 smukke Bernertøser, Alberts snor var meget stram - under hele gåturen...... - og det så, så sjovt ud når han snusede Magnus bagi fordi han troede at det var en af tøserne;O))) Behøver jeg sige at drengene sov hele aftenen!!!!

Så var Albert og Magnus også friske til at vække deres mor og far kl. 7.00 - for de var blevet lovet at de skulle gå spor fra morgenstunden  - Albert gik 2 og Magnus 3 - Det er altså bare det bedste når Magnus kan få lov til at gå spor - det er så, hele hans lille krop dirrer - og han er bare super til at gå spor - men det har han også gjort fra han var 9 uger gammel, der efter gik vi en dejlig morgentur - og så hjem til rundstykker - og hundemad - men så kom den dårlige stemning også på besøg (SNORK SNORK) og drengene var nødt til at overgive dem til et par timers søvn - MEN ligepludselig duftede det bare såååå godt i køkkenet - mor stod med 2 kødben....JUMMIIIII, JUMMIII.... så blev der gnavet og gnavet og byttet - og drukket en hel skål vand - og nu snorker de igen, de skønne bamser.

Der er nye billeder under Albert og Magnus.

Lørdag den 13/5 2006

Udstillingsresultater er ført ind under udstillinger Xukayo.

Ieftermiddag skal Albert og Terne (Helle og Hans Peters lille stjerne) ud og svømme - Albert glæder sig helt vildt - han ved det bare ikke endnu;O) Der kommer billeder senere! Terne har fået lov til at svømme uden de svømmebriller hun vandt til Århus Skuet - hendes mor siger de dugger - og så kan hun ikke se hvor hun svømmer hen!!!!

Mandag den 8/5 2006

Efter en go nats søvn - stiger røgen ikke ud af mine øre mere;O) - men men jeg er bare så skuffet - jeg fik at vide om Lørdagen at jeg ikke ville få noget ud af at tage på udstilling i Hillerød - grunden vil jeg simpelt hen ikke komme ind på, for det har ikke noget at gøre med hvordan min hund er skruet sammen! jeg håber i mit stille sind at hverken jeg eller andre nogensiden kommer til at opleve sådan noget..... Min storesøster Helle optog os ellers på video - det så sku godt ud ;O)

Nu vil jeg tage mine søde og smukke hunde og gå en tur i haven - solen skinner og det er en dejlig dag - har jeg bestemt - for det må man godt;O)

Der kommer billeder senere!

Lørdag den 6/5 & Søndag den 7/5 2006

Ganske kort om weekenden - vi er meget meget trætte;O)..... Udstilling i Stestrup DBSK Lørdag den 6/5, dommer Paul Baelen fra Belgien.

Tertzo´s Xukayo/Magnus, 1.p. 2. vinder m. CK - og 3. bedste hanhund. Lige ved og næste;O)

Søndag fik Smukke Smukke, Søde og dejlige Magnus en 2. præmie ................................ jeg skriver ikke mere idag - da jeg er en rigtig rigtig dårlig taber - mere i morgen når røgen ikke længere står ud af ørene - hele tiden;O((((((((((((((((. 

Søndag den 30/4 2006

Puha det er hårdt at blive gammel;O( Vi var til Århus Skue i går og vi er helt bombede - alt det friske og kolde luft - hu ha - men hundene syns det var fantastisk vejr og det er jo det vigtigste. Magnus og jeg var afsted alene til udstilling for første gang - det vil sige, min søde mand kørte til Risskov for at hjælpe med at gøre klar til skuet og sætte vores telt op og slæbe alle mine ting ind i teltet - for så derefter at køre på arbejde sammen med Albert - tak skat. Men vi var alene og det gik fint - Magnus skulle udstilles for første gang i Åbenklasse og jeg var da noget spændt på hvordan det ville gå - jeg er nemlig hamrende nervøs for alle de store hanner og det går jo direkte ned gennem snoren til Magnus, men - men - men, moars skønne dreng tog det i stiv arm og lod sig ikke mærke med det, vi var også kun 6 i klassen og Mona/Margaux og Jeanette/Malik kom med opmuntrende bemærkninger, tak tøser;O) og jeg havde Hembo på sidelinien (just in case) - men nu til DET!!!!!

Åben Klasse Hanner:
Tertzo´s Xukayo fik en 1.præmie og blev 1. vinder m. CK og til slut blev han 2. bedste han på dagen.

Loke vandt, den smukke smukke bamse, dommeren fortalte lidt om hvorfor hun havde valgt som hun gjorde og Tove og jeg begyndte bare at grine - HØHØ....... Loke endte med at blive BIR - stort tillykke til Tove og Jørgen og selvfølgelig Lokebamsen

Karsten og Albert nåede lige at se tæverne og så var den dag slut - der skulle selvfølgelig pakkes sammen og det tog et par timer og så gik turen hjem ad. 

Og JuBiiiii.... vi havde fint besøg ad Christian som vi ikke har set i 100 år og en madpakke - det gjorde dagen helt perfekt - det var bare så dejligt at se dig igen Christian - lakridserne smager nu godt når vi deler;O) næste gang vi mødes, har du bare at tage fruen med -så sørger vi for godt vejr!!!

Drengene ligger lige nu og lader op - og drømmer om Lillian og Terne ( Jummi jummi) - som de skal ud og svømme med inden så længe - prøv lige at se den smukke svømmepige som jo er Terne og ikke Lillan
www.pa-di.dk hun er klar. Undskyld Terne;O)

Fredag den 21/4 2006

Bamserne har fået tynd mave;O((( - det vil sige at Magnus er ovre sit - Men Albert hænger stadig på den - det er bare så synd for ham - det vil ikke slippe - øvøv!! - hvis det fortsætter kommer Karsten ikke med til generalforsamling i DBSK- så må han passe Albert. Men ellers er vi klar krydserne er sat og blanketten er kommet i en kuvert - håber alle i Bernerfolk har stemt ellers skal i skamme Jer;O(..... Weekenden skal bruges til at børste Magnus i bund og forhåbentligt tage nogen gode billeder. Go Weekend.

Mandag den 17/4 2006

Så er påsken snart overstået - det har været nogen dejlige dage - vi har hygget med hundebasserne - været i haven - besøgt familien -Albert og Magnus har været ovre og svømme - vi har været til Pelsdag på Bernerpladsen med Lone Søndergaard - jeg lærte hvordan jeg bruger en saks og for den sags skyld også en kam - for Magnus var IKKE børstet ordentligt igennem her gik jeg og troede at min hundebasse bare var så fin og gennembørstet og med den skønneste bløde pels - det med at pelsen var blød  - den var go nok;O)...... så der blev børstet - og Lone fandt magnussens hals med en saks - (den ene side) - så skulle jeg selv igang med saksen og det gik også fint - MEN MEN .... efter at have gået rundt om Magnus og fra ham -  hen til ham og om igen - ja så har jeg fundet ud af hvordan min hundebasse skal se ud - han skal være en mellemting af det Lone fandt frem - og det jeg selv har lavet - det passer til Magnus hverken kort eller lang - men en fin mellemting - så nu er der kun at vente til det gror ud igen - kloge mennesker siger det tager et par måneder  - så vi venter med længsel på at pelsen gror ud igen. Men.. Men ... ligegyldigt hvordan han ser ud er han jo stadigvæk  - moars vidunderlige dreng - han er bare så glad, sød og nem - der var to løbske tæver til pelsdagen også, og det tog han i stiv pote, der var da lidt piven og virren med næsetippen - men det var det - så han var sej - moars vidunderlige, søde og smukke Magnus. 
 
Tirsdag den 11/4 2006

Tertzo`s Xukayo/Magnus fylder 2 år idag;O) Hip Hip hurrar, jeg har sat et fødselsdagsbillede ind under Xukayo billeder.

Mandag den 10/4 2006

Nyt billede Tertzo´s Xukayos side.

Søndag den 9/4 2006

Nye billeder under Xukayo

Fredag den 7/4 2006 senere

Jeg har sat et par billeder ind under Xukayo.

NU har jeg fået skrevet Magnus udstillingskritik fra Hedensted ind:

2 årig han af meget god størrelse og type, maskulint hoved og korrekt stop, godt forhold skalle - næseparti, herligt maskulint hoved med godt udtryk, god hals korrekt overlinie kraftfuldt forbryst og brystkasse, en anelse for faldende kryds og derfor lidt høj hale meget flotte benstammer, og godt samlede poter, herlige bernerfarver, og korrekte markeringer, meget velplejet pels, af korrekt struktur bevæger sig typisk men kunne ønske lidt mere kraft fra bagbenene.

Fredag den 7/4 2006

Pyha... hvor tiden dog løber - vi holder ferie og jeg havde store planer med hjemmesiden...... MEN det er slet ikke blevet til noget - øvøv - Men det er der jo ikke noget at gøre ved;O) hundene nyder at vi bare er her hjemme - Magnus og jeg har været ude og gå spor et par gange det er noget han kan li!!!

Jeg fik slet ikke fortalt om udstillingen i Hedensted - Vi havde en go dag selv om det var gråt og det regnede lidt ;O) Smukke Magnus fik som skrevet før en 1.p og blev 4. vinder - der faldt heller ikke noget CK af denne gang, øvøv!!! - Susanne Evers var dommeraspirant - så vi blev bedømt 2 gange det er jo en go træning;O) håber hun bestod! Svend Løvenkjær var en meget grundig, fair og sød dommer - han tog sig god tid til os alle - og vi var jo mange Bernere 85 stk så det blev en meget meget lang dag. Og så skulle vi jo ind og se Tertzo´s Zafran, i store ring bagefter, hun var en rigtig prinsesse førte sig frem som om hun aldrig havde lavet andet end at løbe rundt på den fine løber - den smukke smukke pige;O) Bagefter skulle teltet jo pakkes ned og jeg kan godt fortælle - det var Meget vådt.... fyføj..... Da vi kom hjem gik vi en tur med hundebasserne og så faldt vi om i
sofaen...

Hedensted: BIR Tertzo´s Zafran - BIM Habari´s Mawenzi
 

Lørdag den 1/4 2006

Magnus vandt det hele i Hedensted!!!
Nåh.. nej.... Aprilsnar;O)HøHø - kunne ikke lade være!
Magnus fik en 1.præmie og blev 4. vinder, ud af 7 i mellemklassen der blev kun givet et CK. Men Men Svend Løvenkjær gav Magnus en meget meget flot kritik. Jeg skriver den ind i løbet af ugen.
NU til dagens højdepunkt!! Tertzo´s Zafran (Magnus halvsøster) blev BIR - et stort tillykke til Anette og Christian Hembo og Zafran den smukke smukke pige.
Mere om dagen og billeder kommer senere - vi er lidt matte i sokkerne!


Lørdag den 18/3 2006

Så er der lidt hvalpe billeder under Billeder Xukayo (nr.2) - de er fra da Xukayo/Magnus var 7 uger.

Torsdag den 16/3 2006

Opdatering under Tertzo´s Xukayo stamtavle - vægt!

Så er der en side med Links .... jeg er ikke færdig, der kommer flere - det driller.... øvøv.

Sidder med tilmeldingerne til diverse udstillinger... Stestrup, Hillerød, Århus Skue, Klubudstilling på Bøssøre camping, og 4 dage i Brøndby, vi har bestemt at vi nu også vil prøve at udstille på Jysk på Sjælland ....så må vi se om det går;O) Puha det er sku dyrt.... jeg føler mig en smule fattig.....;O(... med samtidig meget rig;O)) når jeg kigger ned på mine ælskede bamser - der ligger ved mine fødder og snorker. Vi kan heldigvis bo hos min søde Moster, så sparer vi lidt der... Nåh.. men i kære Sjællændere gør jeg klar.... vi kommer snart.....!!!!!HØHØ....

Søndag den 19/2 2006

Nyt under Xukayo: udstilling og billeder.

Så gik den weekend..... DBSK Udstilling i Brørup, Mors Smukke, Søde og Skønne Magnus fik en 1. præmie og blev 2. vinder - det blev heller ikke til et CK idag - der blev ikke uddelt nogen i mellemklassen - vi havde en superdag det er altid så dejligt at være blandt bernerfolk - vi fik et par rigtig gode råd med hjem, fra Ina (Kennel Tertzo´s) magnuses opdrætter, på hvordan vi kommer videre med vores løb - jeg glæder mig til at gå igang - det er bare så skønt når der er nogen der vil hælpe - så man har mulighed for at gøre ting bedre. Jeg er stadig meget grøn ud i at udstille og jeg prøver at suge til mig hvergang vi er afsted - Albert er forelsket i Helle og Hans Peters Sinclair´s Lillan og for den sags skyld også Terne - vi var nødt til at putte ham i bilen for han lå og pev og pev og næsen gik og han havde det bare så fedt .... men det var ret stressende for ham - den stakkel - han var bare ikke klar over det selv ha syntes det var FEEEEDDDDDTTTTT. Magnus var egentligt ligeglad og det undre mig - det plejer altid at være ham der stikker næsen i jorden eller op og står og virre med næsen, mundvigerne vibrere og savlen løber men ikke idag .... det var dejligt at han reagerede på den måde - lille Magnus Tagmus - ja ja jeg bliver ved med at kalde ham lille - MEN folk siger at han er stor.... men i mine øjne vil han jo altid være den lille;O)))))
Loke blev BIS - han er altså bare sådan en flot, smuk, sød og velopdragen herre.....Stort teløk til Tove og Jørgen endnu engang.

Lørdag den 18/2 2006

Så er vi hjemme igen efter DKK udstillingen i Odense - Smukke Magnus fik en 1. præmie og blev 3. vinder og det var så det...... det var da flot - en Svensk ældre herre til dommer, så har vi også prøvet ham ;O))))) vi kørte tidligt hjem for farmand var skidtmads - han havde godt nok været lidt stille hele dagen - men jeg troede at det var fordi han så film til kl. grimt ..... og skulle tidligt op - men nej ...... først over middag fik jeg lokket ud af ham at han havde det af pommeren til - andre klager over at deres mænd er nogen værre pyllerøve - når de er syge .... men ikke her.. min husbond ranker ryggen. Nu sidder han i sofaen og nuldre Albert og lader op til i morgen for han har erklæret at han vil med til Brørup lige meget hvad - BASTA og så kan jeg lige så godt lade være med at sige mere for når en Kjeld har bestemt sig ja så er det DET;O))
Inden vi kørte blev Herlettas Tonso BIK 1, og dermed Champ. Tove og Jørgens Loke blev BIK 2 - et stort tillykke til dem her fra os.

Onsdag den 15/2 2006

JUBIIIII det nye Berner blad er kommet !!!!! Hundebørstning må vente - udstilling i weekenden er sat i 2. række - der er dømt hygge i sofaen med te og et varmt tæppe, Albert på den ene side og Magnus på den anden - Karsten leger mekaniker sammen med naboen, de skifter styrekugler på bilen..... såååå vi holder hyggeaften..... i sofaen - børsten må vente til imorgen........ Magnus har godt nok lige været en tur på trimmebordet men hoppede ned igen - efter et kvarters tid.... han er en lille tronefis;O)))))


Søndag den 29/1 2006

Der er et par nye sprut billeder af Magnus.

Så gik den søndag ..... vejret her på Højen har været nærmest fortryllende skønt.... Vi startede dagen med vores vanlige gåture.... Magnus tog den lange, og derefter Albert på den kortere tur - Farmand havde taget Kameraet med og der kom da også et par gode billeder ud af turen - begge hunde er helt vilde med det vejr vi har iøjeblikket ...... og sneen er til at gå på igen, den er nemlig så hård at man går oven på den uden at glide.... Lørdag var vi ude og svømme med mestersvømmeren Albert og stor udspringeren Magnus de var begge ret trætte bagefter - det er altså en fantastisk motionsform... prøv det ......men husk regntøj... Imorgen er det atter hverdag og træning ved DcH om aftenen - Rygtet vil at træningsbanen er ryddet for sne - sidste mandag var det umuligt at træne vi måtte aflyse det var simpelthen for farligt for hundebasserne - og den træning det er blevet til i ugens løb er ikke noget at skrive om...... det er stadig for mørk når vi kommer hjem - jeg glæder mig til at vi igen kan træne hver dag - den 1/2 time inden vi spiser den er altså GO`...... og så er det jo også Karsten der laver maden ..... det gør nok træningen ekstra go......Nå men det må jo vente lidt endnu ....... Magnus har været en tur på trimmebordet - egentligt mest fordi han selv ville derop - men det blev da til lidt børsten og jeg fjernede lidt strit på ørene..... men min lyst var der ikke rigtig - men han var da ligeglad han tog da bare en lur.... det ragede ham da en høstblomst...

Søndag den 22/1 2006

Vi har været til familiesvømning idag ... Først Albert og Far så Magnus og Mor....... Albert svømmer så fint - Karsten har pillet noget af indholdet ud af redningsvesten så han skal bruge lidt flere kræfter på at svømme - det gik fint... han ælsker altså bare at svømme, Magnus kom i baljen bagefter og svømmede for 1. gang i år - han har også vest på men der er intet i - det er bare så jeg kan hjælpe han op med håndtaget - sådan en bernerpels vejer godt til når den bliver våd..... han var helt vild - han tog en del vand ind.... han ælsker jo at lave bomer 2 omgange og så op og så en ny bombe..... Det gør at mor her bliver en anelse våd;o) men hvad gør man ikke for de små pus!!!!!!! - Albert sad ved siden og sagde hylepive lyde .... oversat til menneskesprog .... osse mig jeg vil i igen - jeg vil i igen - hyl piv - hoppe danse - øvøvøvøv han har en dummi i vandet og der er miiiinnnnnn - gi den til mig nuuuuuuuu - men nix Magnus ville ikke af med den til Albert ... men mor måtte godt få den - så den kunne flyve ud i bassinet og Magnus kunne bombe ud til den..... Albert fik lige en gang vask med eukalyptus shampooen - den er altså go..... Magnus fik bare en skyller - vi gemmer lidt på pelsen der er jo snart udstilling igen..... og der var meget pels i Johannas bassin idag ;O)))))
Der er nye billeder under begge hunde.


Tirsdag den 11/1 2006

Der er nye billeder på billedsiderne af Magnus og Albert.....

Søndag den 8/1 2006

Så kom den endelige hitliste, Xukayo sluttede på en flot 7. plads m. 75 point. JUBIIIIIII JUBIIIIIIIII JUBIIIIIII.....;o)


Mandag den 2/1 2006

UHA UHA...... så blev det hverdag igen....., Magnus startede dagen med at surmulede han havde lugtet lunten ... det var arbejdsdag.... op i sofaen for bare at ligge der og se mulet ud..... gad end ikke at løfte hovedet da jeg ville give ham halsbånd på den lille bandit .... hvis han havde været et barn ..... SKRÅL og SKRIG er jeg sikker på .... MEN han er jo HELDIGVIS en hundebamse, så det blev kun til "lidt mulen""... og der kom da også glæde i det lille hoved da mor fandt hundekiksene frem.....

Søndag den 1/1 2006 

Ja... så skriver vi 2006, det plejer at tage et par uger før jeg har lært at skrive et nyt årstal... det til trods for at jeg skriver det maaaange gange hver dag... UPS.... nå!! men sådan skal det vel bare være..

Her gik Nytårsaften stille og roligt hundene hyggede med os herhjemme, de reagere overhovedet ikke på skyderiet - de er totalt ligeglade det til trods for at bønderne herude på landet jo skyder af som bare FAN.EN.... Det var lidt pudsigt for det varede en time og så var det slut!!! ikke mere skyderi den nat ... det plejer ellers at fortsætte hele natten så man vågner med et spjæt.. jah, jeg gør ihvertilfælde jeg hader fyrværkeri.... vi bor jo under stråtag - så for min skyld kan de bare forbyde det helt og aldeles BASTA.... Eller næsten helt.... Vi var tidligt oppe og svømme med Albert idag ... der var meget stille hele vejen til Mollerup.... Jeg tror vi mødte 2 biler på vejen derover og det er trods alt næsten i Silkeborg.... Albert fik en god svømmetur og Magnus en skøøn gåtur da vi kom hjem - vi fik leget en masse i sneen - han er en rigtig snebasse .... når vi er ude på marken og jeg begynder at trække ind til haven ja så skal i se ham ... han finder på de mærkeligste svinkeærinder... spil....lopper kan vi vist godt kalde det .... men han er så sød sød og jeg skal jo bare fløjte eller kalde ja så er han der fluks ... mors lille bandit....

Fredag den 30/12 2005

Vi har lige været ude i den skøøøønne sne - Magnus er HELT vild ...... han drøner rundt og kaster sig ind i alle de store driver - han tror der bor snenisser i dem alle - det ser sådan ud ..han kaster hele hovedet ned i snebunkerne og leder efter .... ja!!!!!  hvad ved jeg ikke... snenisser.... Jeg har lagt et par billeder ind fra Jul og fra Sneeventyret idag.
 
Juleaften gik fint Albert kørte ned klatten hele aftenen der var ikke den pakke der ikke lige fik et lille bid eller et puf med næsen .... og han fik lov han havde sådan en god aften - og 1. juledag sov han og sov og sov ....... med et lille smil om munden.... ;o).. Magnus tog det hele i stiv arm og sad og kiggede pænt og hovedet gik fra den ene side til den anden - når gaverne blev pakket op - er der nu noget til MIG .... NÅ ...ikke så må jeg vente pænt... han var så sød og pakkede sin julegave op fra min store søster Helle og "lille" Selma det var en bamse ..... - (JOJO de fik en begge to) Jeg skal love for at den fik nogen nogen rusketure igen og igen og igen og igen .... lige indtil tyggebenet fra mormor kom frem det var 1 meter langt og så gik de igang og derefter var Magnus færdig så var bette ski træt .... men Albert ja ....... Det skal så lige siges at Magnus var klar kl. 8.00 1. jule dag...;O)

Jeg vil lige ønske alle et forrygende fantastisk og lykkebringende NYTÅR.


Tirsdag den 20/12 2005

HO HO HO hvor julen dog nærmer sig med hastige skridt - lidt for store skridt syns jeg ..... Jeg halser bagefter - vi skal holde juleaften hjemme - det gør vi nu hvert år ... men men der er jo altid en masse der skal laves ;o))) men jeg når det jo nok det plejer jeg da... Hundene har det godt - Albert svømmer og er nu på 45 omgange 2 gange om ugen - vi går masser af små ture med ham - ikke de lange det går ikke og sådan er det vist bare men han er bare så lalleglad - kan stå på alle 4 ben og så ligepludselig så hænger han oppe i luften og har spillopper i øjnene ... den bandit...... Magnus ja han er jo "bare" Magnus han nuldre rundt og hygger... finder noget lejetøj som vi så lige skal lege lidt med og ruske lidt i - han er en rigtig lille nuldre bamse - bare så nem - jeg har sat ham lidt på smalkost..... og jeg skal hilse og sige at det ikke passer ham - men det ryger altså mange guffer ned i denne tid..... og hans numse er blevet lidt stor.... HØHØ - det plejer at være mig der har det problem;o))) Juelmanden kommer nemlig på besøg her i huset hele 2 gange om dagen morgen og aften - hundene har deres egen julesok og julemanden erså sød at komme guffer i sokken........ Vi skal bare sige har julemanden været her og så fiser de hen til sokken og sidder og kigger op på den - de er så søde... Nå... jeg må vist i gang igen - eller så går vi en tur istedet..... vi tager en afstemning om hvem der vil hvad og vupti er vi ude af huset...

Mandag den 28/11 2005

Så er det nye billeder af Albert

Søndag den 27/11 2005


Nye billeder under Xukayo.
 

Så er årets sidste udstilling overstået, Juleudstillingen i Stouby – skøn dag med hyggelig julefrokost indlagt.

 

Magnus fik en 1. p., og blev 3. vinder m. CK , JUBIIIIII,

 

han er altså bare så smuk vores bette ski på 19 måneder, der var rigtig mange der havde fået CK, og vi var jo ”kun” blevet 3.vinder – så det blev ikke til mere den dag, men vi havde en rigtig dejlig dag;o). Louise med Bernerhøjens Enzo vandt vores mellemklasse og Herletta´s Tonso blev 2. vinder så det var flotte hunde der stod foran os – stort teløk til dem begge. Den Engelske dommer kunne ikke komme pga. dårligt vejr i England – så vi fik Gert Christensen i stedet – og det var jo ik så ringe enda – sagt på godt jysk..!!.

Nu må vi så vente og se hvor han ender på hitlisten – det er da lidt spændende… NEJ,, det er sku da meget spændende – jeg kan jo lige så godt være ærlig.

Søndag har også stået på svømmetur med Albert 20 omgange - skovtur med Magnus hvor vi hentede mos til adventskransen og kalenderlyset og tog nogle gode billeder af Magnus – de kommer senere (med indbyggede GULE øjne) besøg hos blomsterdamen og så hjem og Julehygge – med glögg og æbleskiver….. Nu er advents kransen lavet og den er lige blevet tændt – flot er den –Hvis jeg skal sige det selv…. Og nu skriger min gamle krop på sofaen – Py ha hvem der bare havde et korpus der bare kunne blive ved og ved!!!!!! Lidt ligesom MAGNUS ;0))))))…. Men de har faktisk givet op, de sover begge nu – de har også fået kødben og brugt kræfter på at få marven ud, det ser så sjovt ud når de kæmper, de bliver helt skæve i hovederne og vender det hvide ud af øjnene….

PS... se lige den nye Bernerkalender under December 2006.

Søndag den 20/11 2005

 

Hvor tiden dog flyver af sted….. Albert er ved at være på toppen igen har idag svømmet 10 omgange og han har det godt – hovedet på skrå og halen går fra side til side – han halter stadig lidt – men det skal vi nok få bugt med bare han må svømme – og det må han nu JUBIIII, Jeg har fået et meeeeeget godt råd fra Lone http://www.laina.dk/ der kender meget til Aloe Vera (hun sælger det også) – vi fik 2 produkter som vi skulle bruge for at hævelsen i Albert knæ skulle gå væk – og lur mig … det har altså hjulpet, så hvis der er andre der tumler med problemer med hævelser og diverse andre skavanker, ja…. så tøv ikke med at spørge Lone til råds. En stor stor tak til Lone her fra det jyske – fordi du reagerede efter at du havde læst om Albert på hjemmesiden.

 

Magnus skal jeg jo snart have i bad, igen… igen… så han kan blive fin til Stouby, han tøffer selv ind i brusekabinen når jeg har gjort klar til Bernervask. Det er jo den sidste udstilling i 2005 – der er altså et eller andet med den JULE udstilling – jeg kommer altid i Julehumør når der står Stouby på kalenderen;o)), der plejer jo også at være MAAAANNNNGE tilmeldt, det er jo altid bedst når der er rigtigt mange med på udstillingerne – så bliver dagen ekstra lang og det er jo godt når man er i godt selskab.

 

Magnus har lært sig selv at spise af skål, han har ellers altid selv fundet sin mad rundt omkring både ude og inde, men lige pludselig gad han ikke det mere, han ville ikke spise fra gulvet NIXEN BIXEN (der var nok for mange nullermænd UPSSSS) han stillede sig hen til foderstativet og bare stod – ja, så var der jo ikke andet at gøre end at prøve – vi har før prøvet fordi det ville være dejligt at han kunne spise af skål, han har forspist sig så det sagde bvaaaadr og kom op igen – Hvor er naturen altså bare noget underligt SKØNT noget…… han spiser lige så fint af hans skål og han nyder det, kan man se, det er ligesom om han siger, se Mor nu er jeg blevet stor ligesom storebror……

 

Nå, jeg vil lige finde trimmebordet frem og give Magnus en lille tur – det er nu ikke fordi der er så meget at komme efter, det er jo ikke så længe siden vi var af sted sidst men børstes det skal han jo.Søndag den 6. November 2005

Jubiiiiiii – Udstillingen i Herning gik godt – Tertzo´s Xukayo/Magnus fik en

 

1. præmie og blev 1. vinder m. CK

 

i mellemklassen – Det var bare så dejligt – men vi blev desværre ikke placeret da vi var inde sammen med alle hannerne – men sådan er det – måske næste gang……. Hvem ved;o) Dommeren var utroligt sød og venlig, en tysk dame der havde god til hundene og det er jo altid vigtigt – vi fik en utrolig flot kritik – jeg vil prøve at skrive den ind senere.

Tove og Jørgens Loke blev BIR – stort telø´k til jer – han er bare sååååå dejligt og smuk og så er han rigtig velopdragen – jeg ville ønske at mine evner rakte til at opdrage Magnus så han blev ligeså, i dag mente Magnus at han skulle snuse MEGET på tæppet vi skulle løbe på – der var en tæve, der havde tisset på tæppet og ja, så slår Magnus hjerne ”lidt” fra…. iøjeblikket – så kommer hanhunden op i ham den bette ski.. og jer må kæmpe, først stiller jeg forbenene så bagbenene og ja så har Magnus hovedet i tæppet og så kan jeg starte forfra… ØVØV -  Så vi må øve os meget inden Stouby – så vi kan blive bedre til at stå pænt.

Albert har det bedre og han var med i bilen – men han var ikke med inden – men Karsten var ude ved ham mange gange og han hyggede sig gevaldigt – der var jo så meget at kigge på og det er han jo helt vild med. Hundene sover nu og der gør de sikkert resten af dagen og aftenen – så kan vi gamle nyde en håndboldkamp i fjerneren hvis vi da kan holde os vågne;o)

Fredag den 4/11 2005-11-04


Lagt 2 billeder ind under Xukayo
 

Ja så skal vi på den igen… Der er DKK udstilling i Herning der er tilmeldt 71 Bernere, det er jo som altid spændende om dommeren kan lí Smukke Magnus –

Dommeren kommer fra Tyskland, vi har før haft en tysk dommer – og det gik jo okay, det var faktisk lidt sjovt for vi skulle ikke løbe i ringen men gå… det havde jeg ikke prøvet før ej heller siden men måske hvem ved ;o) skal vi ikke løbe JUBI det passer også bedre til mig og min manglende kondi….

Magnus har faktisk ændret sig en del – bare siden Års – han har taget lidt på og er faktisk begyndt at ligne en Hanhund….. Ja Ja med Mors øjne,  jeg ved godt at han ikke er så gammel men i mine øjne er han altså bare sååååååå SMUK jeg sidder bare og kigger på ham til tider og tænker hvor er man altså heldig at have fået sådan en smuk hund og så er han til og med bare så sød og har sådan et venligt væsen (selvom han er blevet til en hanhund der kigger/læs snuser efter pigerne…..) HØHØ… Men vi er næsten klar til udstillingen der mangler bare de sidste afpudsninger med børste og saks -  nå, kryds fingre for os…. Hvis du har lyst tak…..

 

Albert har det ikke så godt i øjeblikket – han vågnede tirsdag morgen og var lidt slukøret og ja også lidt halt – det hænger jo sammen med vores elskede Albert – han plejer ellers at være så SEJ vores store skat, vi tog til dyrlægen onsdag morgen og ja der var hævelse i knæet ØVØV – så han skulle holdes i ro – og det har vi så gjort  og det har virket det er ikke helt godt endnu men – hævelsen var næsten væk i morges – og ørene var fremme igen – JUBIII.. det er Alberts tegn på at nu er jeg klar igen så nu må vi bare holde ham i ro en lille uges tid mere og så håbe på at det er helt væk. Så vi kan komme i gang med svømningen igen – han har så godt af det …. Jeg tror det er kommet fordi han var med på Bernerpladsen i søndags og der fik han lov til at gå en tur (i snor) med Karsten, men den tur foregik i knæ for Wilma var i løbetid og det duftede altså bare sååååå godt og ja Albert er altså en hanhund der bare mener at Wilma er hans kæreste….. han snakkede ikke med hende men hans næse var altså i græsset på hele turen – der skulle vi selvfølgelig have været klogere øvøv…..Torsdag den 27/10 2005

Jeg har lagt et par billeder ind under Alberts billeder og der er nu billeder af Albert far og mor under Maxmillians stamtavle. Albert var på Tårnet for 1. gang efter operationen i går - det gik bare så fint - vi fik helt tåre i øjnene af bare glæde - han gik så fint og der var intet at se her til morgen JUBIIII, vores store dreng har det bare godt;o) Magnus syns også det var fedt han fjollede rundt og nød at storebror var med på turen helt op til Tårnet.


Tirsdag den 18/10 2005

Så er der lagt stamtavle ind på Tertzo´s Xukayo - den er ikke optimal så den bliver sikkert lavet om.... Når tiden tillader. Jeg har taget et billede af Magnus idag, det sidder sammen med Stamtavlen.

Søndag den 16/10 2005

 

Så har vi været til udstilling i Års, det er altid så hyggeligt når vi er af sted, der er sådan en god stemning, og vi tager altid fra en udstilling med sådan en dejlig fornemmelse i maven – hvor har vi altså hygget os igen….. igen – tak til jer alle fordi i er sådan nogen søde mennesker……

 

Magnus var for første gang tilmeldt i mellemklassen – der var 7 smukke hanner, Magnus fik en 1. præmie, og blev 1. vinder m. CK.

 

Så skulle vi jo ind igen – der var 12 hanner der var gået videre – og lige pludselig var vi kun 4….. tilbage - UHA hjertet hopper og hopper ……

2 champion hanner, en åbenklasse han og Magnus – det blev hannen fra åbenklasse der vandt og dermed løb med Certet – derefter kom så de 2 champion hanner og så kom….

 

Magnus …. 4. BIK – IH ALTSÅ vores ”lille” smukke Magnus har gjort det igen – Vi er bare så stolte og glade vi syns jo begge at han er SSMMMUUUUUKK…..

 

Et KÆÆMPE, tak skal lyde til Helle og Hans Peter Sinclair – Helle for hjælpen med saksen, og Hans Peter for dimsen til bilen…..

 

Og så lige et lille ps…. Min Mors Flæskesteg og ris á lámande smagte bare SÅÅÅÅÅÅ godt ;o)

 

Der kommer billeder af Magnus senere,hvis vi ikke bliver skilt mens vi skal tage billederne ;o)) Det går altid højt for sig….. 

Tirsdag den 11/10 05:

Sat et billede af Magnus ind under billeder.

Så er trimmebordet kommet frem i stuen og hundehårene flyver om ørene på os - vi skal til udstilling i weekenden i Års - der er tilmeldt ca. 69 hunde - det er jo altid meget spændende at se hvad dommeren syntes om vores Smukke Magnus - Men der er lige et stykke vej før han er klar til ringen..... han ælsker at ligge på Trimmebordet og trone det er bare dejligt - før vi fik trimmebord lå vi og kartede rundt på gulvet og fik ondt i vores gamle kroppe - det gik bare ikke - vi er simpelthen for gamle til det PJAT - Karsten har selv lavet et til udendørs som vi så ovre hos Ina og som vi så har tyvhugget ideen til, og vi har købt et i den lave højde til inde - det er bare Perfekt!! Albert skal ikke udstilles pga. korsbåndet - men han har også fået en tur - han har stadig hvalpeøre - UHA det kribler i fingrene for at snuppe dem men NIXENBIXEN Far sir NEJ - så jeg holder fingrene men hvor det kribler - han vil bare blive sååååå meget smukkere - selv om det næsten ikke kan lade sig gøre.....


Torsdag den 6/10 05:


2 nye billeder af Magnus.
 

Magnus har været til ringtræning i aften uuhaaaa…. der var mange små hunde, de vimser rundt og Magnus bliver helt bims, Jummi Jummi, Moar de bevæger sig JUBIII, lad mig snuppe en af dem og ruske den, ligesom jeg gør med mine bamser derhjemme, MEN NIX den gik ikke… ØVØV.. Moar mente at vi skulle være seriøse og så måtte jeg jo hellere gøre hende glad, for jeg kan jo godt når jeg vil, HØHØ…….
Nå.. nu vil Albert have ”børstet” tænder han står ude ved køkkenbordet og beemer ”tandbørsterne” ned i munden – han er en værre bandit – han ælsker dental sticks fra Pedigree han kunne spise dem dagen lang – men der er altså ration på. BASTA!!!

Onsdag den 5/10:

Jeg har opdateret siden med Alberts hundetræning og lagt et par billeder ind under Billeder Xukayo.


Albert har været ude og svømme i aften - han er nu oppe på 45 omgange pr. gang - så nu hjælper det - inden det andet korsbånd sprang, svømmede han 65-70 omgange pr. gang 2 gange om ugen..... Og det hjælper rigtigt godt - så tøv ikke med at smide hundene i bassinet - de har godt af det - også selv om de ikke fejler noget. Magnus svømmer kun en gang om ugen... og han er helt vild med at lave maveplaskere, det er det.. fedeste skidt være med svømningen det er maveplaskerne der er SJOOOVTT.-

Plask og vuf fra hundene der nu er """Hundesultne""" - så jeg må i køkkenet og servere NUTRO....

Se hvor flot jeg svømmer.... Jeg skal have noget i munden ellers nægter jeg at svømme. BASTA.

| Svar

Nyeste kommentarer