Nyheder 2011

Tertzo´s Rikki/Emil 2 år

Idag 24. Maj fylder vores lille guldklump Emil 2 år, søde vidunderlige "lille" Emil, du fylder vores dag med glæde, med dit altid glade væsen, vi elsker dig lille Grynt - TILLYKKE ;O))) 

Tertzo´s Xukayo/Magnus f. 11/4 2004 - d. 22/3 2011

Vi har med stor sorg den 22. Marts 2011 sagt farvel til vores elskede bamse Magnus, han havde fået en stor kræft knude i den ene lunge, og der var intet vi kunne gøre for vores elskede Magnus, andet end at lade ham få fred, vi savner ham så frygteligt frygteligt meget alle 3, men nu er han oppe ved Albert, hans elskede storebror. Magnus du har givet os så mange fantastiske oplevelser, og du elskede den opmærksomhed du fik både hjemme og ude, du har været sådan en fantastisk bamse, sød, kærlig og der var intet ondt skabt i dig, du har altid været fuld af sprut og glæde, du slog smut med dine smukke øjne, når du ville have din mors opmærksomhed og det virkede hver gang, nu har vi set ind i dine smukke øjne for sidste gang, du har givet din mor det sidste mys, tigget din sidste godbid af din far og leget din sidste leg med din elskede lille bror.  

Vi vil aldrig glemme dig og du vil altid være i vores hjerter.

Sov godt mors og fars smukke Magnus.

Mor, Far og Lille Emil

Anatomi Kursus

KOM NU UD AF STARTHULLERNE 

Anatomi Kursus
med Gerard O'Shea.....de der har været afsted siger det er et FANTASTISK kursus der er sidste tilmelding idag d. 17.marts. Se mere på
www.moonsisters.dk under "kurser".

TILMELD TILMELD TILMELD.


Glæder mig helt vildt til at få hundens anatomi tegnet og fortalt af Gerard ;O)

Nyheder 2011

Lady Xiera´s V-kuld 3 år 11/3 2011

Hip Hip Hurra

Idag fylder Lady og Magnus blypper 3 år, tænk at der allerede er gået 3 år ... siden i kom til verden - vi håber i alle får en fantastisk dag, og så kunne det jo være rigtigt hyggeligt med et lille billede, til hjemmesiden af jer ;O)) Stort Potedask fra Far Magnus og "lille" Onkel Emil ;O)

Smukke søde Bosco 3 år

Smukke søde Vanilla 3år

Smukke søde Vera 3 år

Smukke søde Diddi 3 år

| Svar

Nyeste kommentarer